5 дни до най-голямата среща на американски автомобили в България

  • 25 май 2015 13:03

  • 1707
  • 0
5 дни до най-голямата среща на американски автомобили в България
©

Остават 5 дни до първата голяма среща на американски автомобили Ride`n`Roll – American heritage in Bulgaria. На 30 май (събота) над 100 автомобила ще бъдат изложени на паркинга на Национален хиподрум Банкя. Официалният старт на събитието на Клубът на собствениците и феновете на американските автомобили в България е от 11 часа.

Част от американските легенди ще направи символично шествие, което ще тръгне от Храм-паметник „Св. Ал. Невски” в 9 часа и ще мине по булевардите „Цар Освободител” и „Тодор Александров”, за да се отправи към конната база. Участниците в изложбата ще премерят сили в конкурс, като категориите са най-стар автомобил, най-добре възстановен автомобил, най-стар автомобил в оригинално състояние, участник дошъл от най-далече с автомобила си, най-мощен автомобил, най- тунингован автомобил, автомобил - избор на публиката, както и за най-красив представител на всяка една от трите големи автопроизводителя – Chrysler Corporation, Ford Motor Company и General Motors.

В 12 часа ще започне раздаването на талони за благотворителната томбола за посетителите. Тя се организира в подкрепа на Българска асоциация на пострадали при катастрофи, като дарените приходи ще бъдат в полза на каузата ѝ. Водещ на Ride’n’Roll ще бъде Владислав Карамфилов – Въргала.

Партньори на първото издание на Ride`n`Roll – American heritage in Bulgaria са Exxal Fleet Cars, Saloon Tex-Mex, Wilkinson Sword, ORYX, H.O.G. – официален клуб на собствениците на Harley Davidson, In the middle, SweetMeUp Boutique и Garage Customs. Медийните партньори са списание BBC Top Gear България, списание Auto Bild България, sportal.bg, Rockabilly.bg и списание Автокласика.

За Клуб на собствениците и феновете на американските автомобили в България

Клубът е основан през 2007 г., като към днешна дата членовете му са над 100 души. Идеята му е да обединява хора, с интереси и любов към американските автомобили и култура. Всяка година се организират традиционни срещи, като до момента домакини са били Благоевград, Боровец, Велинград, Враца, Драгоман, Плевен, Пловдив, Правец и София. За повече информация може да посетите Facebook страницата или форума на клуба.

Последвайте канала на

Novini.bg
1707 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини