Холандска фирма разработи преносим хотел

  • 25 май 2015 12:24

  • 1924
  • 0
Холандска фирма разработи преносим хотел
©

Холандска фирма разработи преносим хотел, който се привежда в сгънато състояние само за 10 минути, съобщава БТА.

Конструкцията е дело на Хуберт фон Хейден, директор на фирмата "Флексотел". Преносимото бунгало включва спалня и баня и осигурява "приличен комфорт" за съоръжение, което може да се транспортира като багаж. Бунгалото се сгъва точно по средата, досущ като сгъваем стол, като таванът се прибира към пода.

Конструкцията е електрифицирана и е снабдена с мебелировка и спално бельо.

Портативният хотел е предназначен да подслони на клиенти, търсещи добри цени. Също и за участници в прояви на открито, като фестивали и рок концерти. Той е идеален за всички, които не обичат дискомфорта на палатките, но не биха дали много пари за нощувка в традиционен хотел.

"Флексотел" предлага самостоятелна баня и тоалетна и нашите клиенти не са принудени да ползват колективните санитарни възли. Спалнята на преносимия хотел може да подслони двама души. Камион на един курс може да пренесе 20 сгъваеми бунгала. Когато проявата на открито завърши, те лесно могат да бъдат преместени на друго място.

В момента компанията разработва по-комфортна версия на конструкцията, която ще носи търговската марка "Комфотел" и ще излезе на пазара това лято.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1924 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини