Спипаха два пъти за една нощ пиян шофьор

  • 25 май 2015 11:37

  • 1381
  • 1
Спипаха два пъти за една нощ пиян шофьор
©

42-годишен мъж от Шумен е задържан за шофиране в нетрезво състояние, съобщават от полицията. Около полунощ патрулен екип в Шумен забелязал водач на лек автомобил „Ситроен Ксара", който криволичил по пътното платно.

Спрян е за проверка на ул."Владайско въстание", по време на която мъжът отказал да бъде тестван за алкохол. Съставен му е акт /2 000 лв. глоба и 2 години лишаване от правото да управлява МПС/.

В 02:25 часа на кръстовище с улиците "Съединение" и "Каварна" при извършване на рутинна проверка пътните полицаи отново спрели водача на „Ситроен Ксара". Установено било, че той е седнал зад волана след употреба на алкохол.

При тестът с дрегер отчел 1, 78 промила алкохол в издишания въздух, а водачът отказал да даде кръвна проба за анализ. Изяснено било, че това е същият водач, на когото е съставен акт два часа по-рано. Той е задържан за срок до 24 часа, по случая е образувано бързо производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1381 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.05.26 | 05:44

1
спипали го, а колко нощи е имал късмет да не го спипат, а колко други са като него, въпросът е, в кой век живеем и дали в джунглата или в някаква държава....

Добави коментар

Водещи новини