Тежък инсулт парализира шампион по бокс

  • 24 май 2015 06:51

  • 8765
  • 3
Тежък инсулт парализира шампион по бокс
©

Тежък удар повали големия боксов шампион и треньор Краси Чолаков. В сряда, 20 май, инсултът парализира едно от големите имена в традиционния за България спорт, пише в. "Стандарт".

Краси е забелязан как стои неподвижен в залата на "Славия Спортес", където е треньор, и гледа в една точка през прозореца. Не реагира на повиквания, не отговаря на името си, стои със стъклен поглед. След минути се установява, че е получил инсулт.

Красимир Чолаков бива незабавно транспортиран в реанимацията на 3-та градска болница. Екип от най-добрите специалисти на болницата полагат всички усилия в момента за спасяване на живота на шампиона. Инсулт в най-тежката му форма поваля боксьора. "Беше толкова жизнен, никога не се е оплаквал от нищо, дори от елементарно главоболие", твърди приятелката му.

Положението на бившия боксьор е критично не само в здравословен план, но и материален. Оказва се, че поради непостоянност на доходите, както често става с бившите спортисти, Чолаков няма внесени осигуровки. Няма постоянен доход, което затруднява в момента лечението му, въпреки страхотните грижи на невролозите в 3-та градска болница.

Състоянието на спортиста е повече от критично. Вероятно ще се наложи операция, тъй като няма подобрение от медикаментозната терапия.

Последвайте канала на

8765 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Истината!

2015.05.25 | 20:20

3
Една помия по-малко!
FM

2015.05.25 | 14:22

2
От сега до края на дните си, ще бъде на скамейките. Каквото било, било е до тук.
до истината

2015.05.25 | 13:38

1
Помия е майка ти че те е изплискала на белия свят

Добави коментар

Водещи новини