Камерън: Още се възстановявам от прегръдката с Бойко

  • 23 май 2015 19:10

  • 7475
  • 9
Камерън: Още се възстановявам от прегръдката с Бойко
©

“Още се възстановявам от прегръдката ми с Бойко”, обясни на шега британският премиер Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. пред телевизионната камера по време на срещата на високо равнище в Рига, която събра лидерите на страните - членки на ЕС, и шест бивши съветски републики.

Явно поздравът с българския премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е направил на Камерън особено силно физическо впечатление. Борисов има черен колан по карате, напомня каналът 5news, който пусна видеото в мрежата.

Форумът в столицата на Латвия премина с множество шеги и закачки между лидерите, някои от които доста пиперливи. “Привет, диктаторе!” - с тези думи председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер “поздрави” унгарския премиер популист Виктор Орбан на срещата на ЕС. След това Юнкер го цапна с ръка по гърба.

Малко по-късно говорител на унгарския лидер каза, че Орбан отвърнал: “Привет, велики херцоже!”, припомняйки, че родината на Юнкер е Великото херцогство Люксембург. От години унгарският премиер се обръщал по този начин към Юнкер.

Последвайте канала на

7475 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.05.25 | 13:20

9
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ МИЗЕРНИКО.

2015.05.24 | 11:25

2
Кучетата си лаят , кервана си върви .

2015.05.24 | 10:28

1
ЧАК ПЪК УНИКАЛЕН
ХЙУ

2015.05.25 | 11:18

8
Ами, така е, г-н Камерън! Бойко може да е тиквеник, ма все още е мъж, не е педеруга кат вази....
ТОНИ

2015.05.25 | 01:35

7
зализаният да не си е паднал по борето
ТОНИ

2015.05.25 | 01:35

6
зализаният да не си е паднал по борето
гостенин

2015.05.24 | 15:26

5
Накрая май ще го пърцат Тиквун!

2015.05.24 | 15:23

4
хахах Баце е супер

2015.05.24 | 15:22

3
БОКО ЯВНО СТАНА ПИДАЛ, СЕГА СЕ ЧАКА ДА СТАНЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН

Добави коментар

Водещи новини