Комисар Николай Ненков бе временно назначен за директор на ОД на МВР в Търговище

  • 22 май 2015 21:51

  • 2754
  • 1
Комисар Николай Ненков бе временно назначен за директор на ОД на МВР в Търговище
©

Със заповед на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. за директор на Областната дирекция на МВР в Търговище е временно назначен, за срок една година, старши комисар Николай Ненков.

Днес той е представен пред състава на дирекцията от заместник-главния секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев, съобщават от пресцентъра на МВР.

Досегашният директор на Областната дирекция Георги Николов излиза в пенсия. Ненков е благодарил за доверието и заявил, че възнамерява да прилага и в бъдеще утвърдените добри практики.

Николай Ненков е роден през 1979 г. в Търговище. Завършил е Националния военен университет "Васил Левски" във Велико Търново, а впоследствие - втора магистратура - специалност "Психология" в Шуменския университет "Епископ К. Преславски". Постъпва на работа в МВР през февруари 2004 г. като разузнавач в сектора "Криминална полиция" на РПУ-Търговище. През 2009 г. е временно назначен за началник на групата "Противодействие на криминалната престъпност", а от 2010 г. е титуляр на тази длъжност. От 16 януари 2012 г. той е началник на Районното управление в Търговище - длъжност, която изпълняваше до днес.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2754 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2015.05.24 | 06:56

1
Тази фамилия, от къде ли му е.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини