Кунева: Нашата сила е в личностите, а не в числеността

  • 22 май 2015 21:07

  • 1769
  • 4
Кунева: Нашата сила е в личностите, а не в числеността
©

Въпросът е дали ще убедим достатъчно хора да си държат на думата по отношение на съдебната реформа. Стратегията на съдебната реформа зависи от промените в Конституцията. Това каза вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 в предаването "Панорама" по БНТ.

Надявам се, че депутатите да разберат това и да загърбят противоречията си, призова Кунева.

Мога да гарантирам, че закона за антикорупцията е направен много добре, органът може да проверява по-широк кръг лица и да сложи край на формалните декларации, увери Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. На първо място законът целеше да няма формално подадени декларации. Тя обяви, че всеки уличен в злоупотреба ще бъде наказан. 

Гарантирам ви, че ще имаме един изключително добър закон, изтъкна вицепремиерът, но допълни, че той трябва да бъде прилаган със сила. Това трябва да обещаят и политиците.

По повод номинацията на Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и за кмет на София от ДБГ Кунева увери, че това не е знак за разединение в Реформаторския блок. "РБ е единен, обяви тя. "Нашата сила е в личностите, а не в числеността. Нека дадем възможност на хората, които могат да се изявят".

Това Народно събрание при всички катаклизми, през които минаха хората и политиците през последните години, имаха за цел да се повиши доверието в институциите. Ние дадохме сигнал за стабилност. Ако не можем да направим от Конституцията, това което сме обещали, няма да можем да върнем доверието в институциите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1769 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
asdasd

2015.05.26 | 21:54

4
skapan sait ! da vi se sera na cenzurata ! Marshi !

2015.05.26 | 21:54

3
Да и го начукам на това алчно корумпе Кунева за нищо не става само обещания къде и е реформата в съдебната система?
FM

2015.05.26 | 21:54

2
Ко, НЕ.
В е л и к и я

2015.05.26 | 21:54

1
Ти гледай да не видиш НАШТА сила .....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини