Все повече последователи на Сатаната има в България

  • 22 октомври 2011 18:32

  • 5574
  • 5
Все повече последователи на Сатаната има в България
©

Бяхме двама екзорсисти в България - бившият съпруг на Весела Драганова отец Ивайло, който почина, и аз.

Това каза отецът-екзорсист Георги Гелеменов в интервю за Нова телевизия. Той гостува на предаването, за да обясни гоненето на зли духове, демони. Гелеменов разказа, че отец Ивайло бил намерен 4 дни след смъртта му.

Покойният отец бил представител на руската екзорсистка школа, а самият Гелеменов – на немската.

Все повече последователи на Сатана има в България, категоричен бе той. Отец Гелеменов съветва при покупката на дреха втора употреба тя да се изпере освен с прах за пране, и с чаша светена вода, за да се пречисти от енергията на предишния човек, който я е носил.

При покупка на автомобил втора употреба той препоръчва задължително да се направи водосвет на кобата, защото може с нея да е убит човек, да я е карал лош човек и отрицателната енергия в този автомобил си стои.

Чуждата коса не е за препоръчване, тя действа като чужд орган и носи енергията на предишния човек, каза отец Гелеменов по повод модата да се присаждат кичури коса за удължаването й.

По думите му всеки присаден орган носи информация, с него се пренася от енергията на предишния човек, в чието тяло е бил.

Много демони има в парламента, защото е построен върху старо турско гробище, това не е легенда и затова 6-ма български премиери са убити – от Стамболов до Луканов, каза още отец Гелеменов.

Той е категоричен, бе в България има много обладани от духове хора и причина за това са маговете в страната. Те били близо 12 000. Свещеникът не може да бъде обладан от демон, божествената благодат създава имунитет, както и за още 40 човека около него – негови приятели и близки, обясни той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5574 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ангел

2014.05.12 | 08:21

5
Напротив хората стават все по-добри, под мое влияние, но вие си пишете защото сте тъпаци
yoyo

2013.09.22 | 05:16

4
Тъпак, като сядам в кафето да пия кафе, да поръсвам стола със светена вода или да викам направо попа да прави водосвет, че да гони енергията на тоя дето е седял преди мен? Ай сиктир, бягай тия да ги разправяш на бабите. А и вие защо публикувате приказките на такива идиоти?
hm

2013.09.21 | 11:47

2
Ти знаеш ли изобщо кой е Гелеменов бе говедо!!!Мистър сиктир защо не си пиеш кафето без да ни занимаваш със собственото си невежество?
yoyo

2013.09.21 | 11:47

3
Да не си ти? Или дядо ти?
Петолъчката на комунягите

2013.09.20 | 13:19

1
е сатанински символ. КАКТО И КОМУНИЗМА И НЕГОВИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ.

Добави коментар

Водещи новини