Майка на две деца уби мъжа си

  • 22 май 2015 12:18

  • 11269
  • 2
Майка на две деца уби мъжа си
©

22-годишна жена е задържана в полицейското управление в Шумен, след като убила съпруга си, пише "ШУМ". Убийството е станало в село Салманово след битов скандал.

Малко след 22,40 часа снощи на телефон 112 е получен сигнал за ранен мъж в село Салманово. Екип на Центъра за спешна медицинска помощ, който пристигнал на място, констатирал смъртта на 23-годишния С.Х. При първоначално извършения оглед били установени следи от насилие.

В хода на разследването, което се извършва под надзор на прокурор от Окръжна прокуратура - Шумен, криминалисти изяснили, че извършителят на тежкото престъпление е В.А. (22 г.). Започнато е досъдебно производство. В.А. е задържана за срок до 24 часа за умишлено убийство, грози я наказание лишаване от свобода от 10 до 20 години.

"Добре си живееха, имат две деца, гледаха си семейството, момчето беше майстор и си намираше работа", коментира лаконично кметът на Салманово Йордан Киров.

Според съседи скандалите не били рядкост. Те разказаха, че младата жена редовно отсъствала от вкъщи и когато се прибирала нападала Севдалин. По думите на комшиите той бил добър и тих. Във фаталната вечер те също се скарали и Венета наръгала Севдалин с нож в сърцето, разказаха още съседите, съобщава Topnovini.bg.

Последвайте канала на

11269 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Дисциплинатор

2015.05.23 | 22:39

2
Така става като не си центровате жените от време на време.
1.3.1.2

2015.05.23 | 18:48

1
Жалко за момчето! Тези са ми почти набори и трябва да кажа,че ако не си готов да гледаш семейство,по-добре не създавай деца и не се обвързвай сериозно! А за тази,нямам думи! То и нея може да я убие някоя пияница,само че не с нож,а с юмруци и ритници,ама да не дава господ,все пак е майка!

Добави коментар

Водещи новини