Извънземни обитават Витоша

  • 21 май 2015 09:49

  • 26810
  • 17
Извънземни обитават Витоша
©

Витоша е база на извънземна цивилизация, разкриха родни уфолози. От години посетителите обитавали планината, където прокопали тунели и извършвали изследователски дейности. Подземията са с дължина над 15 километра.

Извънземните целят да зомбират хората не само в София, но и в цяла България и да извлекат полза за себе си. Именно затова се случват различни невероятни и жестоки, а доста често и трагични случки, разказва уфологът Стамен Стаменов, пише в. "Всеки ден".

Прокопаните във Витоша тунели се използват от враждебни на човечеството космически цивилизации. Те имат апаратура и генератори и облъчват София. Изпълняват специална програма по ликвидация на човечеството. Влияят ни пагубно, категоричен е експертът. По думите му на някого българската земя му е необходима, но без нас.

Многократно столичани са обявявали, че са виждали летящи чинии над Витоша. Мнозина приели това като плод на въображение. Стаменов обаче потвърди, че над някои квартали наистина летят извънземни. Тайната на Витоша е скрита в недрата й, където нашествениците са открили нещо изключително ценно, но все още неизвестно за нас хората.

Любопитно е, че Ванга също е гледала с респект към планината над София. Петричката врачка е усещала силата, която бушува в ядрата й. Дори преди смъртта си е предупреждавала, че до края на този век Витоша може да изригне и да излее гнева си така, както Везувий е помел Помпей. Учените обаче са категорични, че подобна апокалиптична картина над София е невъзможна.

Въпреки че Витоша действително наподобява с формата си на вулкан, всъщност планината няма такъв произход. Създала се е в резултат на засилена тектонична активност преди 80 милиона години, когато тук е имало огромно море. Витоша обаче е опасна заради високата си сеизмичност. Планината не спира да расте с всяка изминала година. Специалистите изчисляват, че ежегодно Витоша става с около 5 сантиметра по-висока.

Според Стаменов извънземните се интересували от богатствата на планетата, затова голяма част от българското злато било вече изнесено. За мистериозния военен обект Царичина специалистът твърди, че бил грешка. Изкопаният ров край селото бил просто една съвсем обикновена дупка. Въпреки това за т.нар. експеримент „Царичина", който започна в края на 1990 г. и продължи година и половина, са похарчени 130 000 лв. „Аз дадох на военните картината, която ми даде екстрасенсът Димитър Кекеменов.Тя не беше за копане край Царичина. Това, което трябваше да се обработи, е обработено. Информацията за Царичина е чиста. Службите на Израел потвърдиха, че контактьорското писмо е древно. Това е психо експеримент с човечеството. Твърде вероятно е комбиниран - от извънземна интервенция, т.е. от зомбиране от извънземни спрямо човечеството и по земна линия. Много човешко здраве отиде в Царичина. Не е изключено извънземните да са си правили шега", каза още Стаменов.

По думите му някои извънземни идват на Земята, за да правят секс. Понякога те ни посещавали просто за плътски удоволствия и това се случвало от хиляди години. Макар това да става против волята на човеците, според Стаменов често пъти тези контакти прерастват в любов.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
26810 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
gogo

2019.06.14 | 16:17

17

az mislq 4e naistina gi ima

Уфолог

2015.12.08 | 11:12

16
Да истина е, през ноща спят под Витоша а денем слизат на жълтите павета пред паметника на "Цар Освободител". Редно е да ги изловим всичките и в лаборатория за вивисекция и ред други опити.

2015.10.26 | 23:26

15
аз пък видях едно извънземно да клеца до един храст и отзад излезна едно такова зилено навъртяно, той го взе зали го с поглед и го изпуши
Да.

2015.08.21 | 18:55

14
Виждал съм ги,но не съществуват.
Ида с Тоягата

2015.08.21 | 18:54

13
Изглежда събират всички луди в Българя. Водят ги в Карлуково. Влошават ги и ги пускат, едната половина да търси извънземни а другата, да пише за това какво са намерили :)

2015.08.21 | 18:54

12
Кажете ми моля какво пушите и кой ви е дилъра. Очевидно е много качествено!

2015.07.14 | 00:21

11
Ейй тоя яко се е напушил-откъде я взе тая трева бе брат'че. Че и сексдестинация Земя - хахахахаха. И как пък от цялата Земя решиха, че България е най - подходяща и важна за тях!Зомбират хората в София и ги облъчват - това ми звучи като характеристика на български политик, депутат.

2015.06.01 | 17:35

10
От половин час се въргалям по земята и сълзи ми текат, БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!! Изключителна публикация ! :)))))))
Нострадамус

2015.06.01 | 17:34

9
Този вземал ли си е редовно хапчетата. Вече сме и сексдисинация че и толкова влюбени има по психиатриите по тях . Голям смях !!!!!!
123

2015.06.01 | 17:34

8
ааа,това било значи...ТЦ,тц,тц, а аз се чудя защо сме на тоя ред...

Добави коментар

Водещи новини