ПФ държи сметка за взетите решение в управлението, обяви Поли Карастоянова

  • 20 май 2015 18:44

  • 1813
  • 2
ПФ държи сметка за взетите решение в управлението, обяви Поли Карастоянова
©

Ние от ПФ показахме с присъствието си в 42-то Народно събрание, че може да се прави добра политика и без участие във властта. Това, че печелим подкрепа е в резултат на нашата последователност. Това каза депутатът от Патриотичния фронт и председател на комисията по култура и медии Поли Карастоянова в предаването "Още от деня" по БНТ.

Тя бе категорична, че ПФ има много конструктивно участие в управлението. "Държим сметка за взетите решение. Трябва да се знаем, че смятаме, че съдебната реформа не се изчерпва само с текстовете за промяна в Конституцията. За нас е важно не откъде тръгваме, а къде ще стигнем. Не бива да позволим и темата за промяна в Конституция да влезе в предизборната ни кампания. Днес подписахме промените в Конституцията във връзка със съдебната система с чувство на отговорност", увери Карастоянова.

"Премиерът Борисов е прав да очаква подкрепа и добро взаимодействие между политическите сили в коалицията. Ние не се притесняваме да изкажем ясно позицията си. Не сме лицемерни, когато подкрепяме партньорите си и на нас може да се разчита", посочи още тя.

Във връзка с нарастването на напрежението между журналисти и шефа на БНР Радослав Янкулов, Поли Карастоянова каза: "Имаме ежедневни разговори с директора на БНР. Това е трудово-правен спор. Ако стане ясно, че правата на слушателите на радиото са нарушени, тогава комисията и СЕМ ще се намесят. В момента има конструктивен диалог. Призовавам г-н Янкулов да търси диалог, защото това са утвърдени професионалисти, с които трябва да има разбирателство".

Най-голямото ни богатство е културата и всичко, което правим е в името й, завърши Карастоянова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1813 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.02 | 13:25

2
ПФ ДЪРЖИ К.РА НА МУТРАТА БОРИСОВ.

2015.06.02 | 13:25

1
Тия "псевдопатриоти" са ми много смешни,само се въртят около Тиквундера и ако надушат някоя далавера около БОСТАН,пищят като разпрани,да гушнат и те,та на това викат'държане на сметка",ауууу какви са отговорнички само;)

Добави коментар

Водещи новини