ОДМВР – Перник с нов директор

  • 15 май 2015 14:22

  • 1386
  • 0
ОДМВР – Перник с нов директор
©

Със заповед на заместник-премиера по коалиционна политика и държавна администрация и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., за директор на ОДМВР – Перник е назначен старши комисар Валентин Бучински, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Днес той бе представен пред състава на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов и от директора на Главна дирекция „Национална полиция” главен комисар Христо Терзийски. Те обявиха и новия зам.- директор на ОДМВР – Перник комисар Георги Григоров, който до този момент бе началник на група „Противодействие на криминалната престъпност” в Осмо РУ – СДВР.

Валентин Бучински е роден през 1969 г. в гр. Симитли.

Работа в системата на МВР започва през септември 1994 г., когато е назначен като разузнавач в “Криминална полиция” при 01 РУ-СДВР.
Преминал е през различни етапи на служебната си кариера, от оперативен работник до началник на Четвърто РУ – СДВР.

Досегашният директор Славчо Станиславов е преназначен на длъжност началник сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР – Перник.

Последвайте канала на

1386 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини