Тодор Танев изправи косите на Диана Найденова, вдигна 140 км/ч

  • 09 май 2015 09:28

  • 4235
  • 3
Тодор Танев изправи косите на Диана Найденова, вдигна 140 км/ч
©

Преди две седмици ми откраднаха колата. Беше паркирана пред блока. Напоследък много често крадат такива коли. Беше модел 91-ва година, яйце, газова, стара, много практична и хубава. Никога няма да имам същата. Полицията не можа да направи нищо.

Това се оплака министърът на образованието Тодор Танев, който беше гост в рубриката на Диана Найденова "Карай направо" по Нова телевизия. Откакто имам книжка, нямам нито едно нарушение. Аз съм най-атакуваният министър. На мен всеки ден ми скачат троловете. Всички други министри се атакуват циклично, а мен се опитват ежедневно да ме дискридитират. Всичко тръгна от онази история с Ломоносов, когато медиите оцветиха и спестиха много неща. Получи се теорията на Гьобелс - Една лъжа, повторена сто пъти, накрая става истина. Родителите не ме смятат за луд. Преподавателите ме харесват. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ме харесва и ме подкрепя, категоричен беше министърът.

За момент той успя да изправи косите на Диана Найденова, като вдигна 140 км/ч. Ох, моля ви се. Какво правите? Намалете, проплака водещата. Има ограничения от 140 км/ч по магистралите, отговори и Танев. Да, но това важи за новите участъци, а ние в момента не сме на такъв. Ох, моля ви намалете и не минавайте така рязко от една лента в друга, примоли се Найденова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4235 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.01.30 | 00:40

3
"Откакто имам книжка, нямам нито едно нарушение." Май вече записа първото такова! Смешник! Знаем ги такива шофЕри ние!
Редактор

2016.01.30 | 00:40

2
Ало, "Новини", в час ли сте? Защо недоразумението "Бай Ганьо" трябва да ни облъчва с простотиите си под всяка тема? Я се стегнете малко, въпреки почивния ден...

2015.05.09 | 15:01

1
Филип Етрополов е трол.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини