Българка сменя Джулия Робъртс

  • 07 май 2015 09:27

  • 3734
  • 0
Българка сменя Джулия Робъртс
©

Режисьорът на “Хубава жена” Гари Маршал обеща нова роля на младата българска актриса и модел Анна Кулинова, която живее в САЩ от няколко години, съобщи „Блиц“.

Откривателят на Джулия Робъртс обещал колоритна роля в новата си романтична комедия “Денят на майката”, чиито снимки започнат в края на лятото.

В предишните си два филма: “Свети Валентин” и “Новогодишна нощ”, Гари Маршал отреди на хубавата Анна по няколко реплики.

“Гари е открил не само Джулия Робъртс за голямото кино, но и Ан Хатуей. И двете са неговите любимки, и той смята, че те покриват напълно неговата формула за успешна кариера в Холивуд: хубава, забавна, самоуверена и най-вече да знаеш как да получаваш откази (в нашия бизнес получаваш повече откази, отколкото роли). Повечето колеги приемат твърде навътре неуспехите, и трудно продължават напред. Аз обаче не се отказвам лесно и хич не се отчайвам, ако не стане от първия път. Продължавам да се явявам и все някъде ме одобряват. Искам майка ми и баща ми да се гордеят с мен!”, издава част от неписаните правила за успех в Холивуд блондинката.

Родената в Русе хубавица живее на пълни обороти между Ню Йорк и Лос Анджелис, като не спира да се явява по кастинги за нова роля. Неотдавна Анна Куликова отпразнува рождения си ден в Ню Йорк в клуб “Атик” с много приятели от модния бизнес. Най-голямата изненада е самият Гари Маршал, който разбира от асистентката си, че Анна има рожден ден. Българката успя да се снима и с Ричард Гиър, който изпълнява главната мъжка роля в „Хубава жена”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3734 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини