Снимат в Девин епизод от „Дискавъри“ (снимки)

  • 06 май 2015 08:42

  • 4198
  • 4
Снимат в Девин епизод от „Дискавъри“ (снимки)
© Булфото

Последният епизод от "Кралете на дивото" по Дискавъри ченъл ще бъде сниман в Девин, съобщиха от международния канал на представянето на поредицата в Плана планина вчера, цитирани от Булфото.

Лично двамата водещи Джош Джеймс и Мат Тебът присъстваха на събитието заедно с изпълнителния продуцент Том Пийнан.

Джош Джеймс е ловец от горите на Нова Зеландия, Мат Тебът е британски майстор-готвач, който е посветил живота си на изисканото хранене и обича да лови дива храна. Заедно необикновеното дуо ще се изправи пред едно от най-трудните предизвикателства в живота си. Тяхната цел: да докажат, че могат да се хранят като крале на някои от най-отдалечените кътчета на планетата.

Те са решени да се впуснат в предизвикателството само с основна екипировка и без нито едно от удобствата на 21-ви век. Джош е свикнал да лови храна с пушка, а Мат обикновено разполага кухня, пълна с изискани храни, те обаче оставят всичко зад гърба си и се опитват да подготвят храна с високо качество сред дивата природа.

Първо обаче трябва да уловят и съберат най-пресните продукти, които природата им предоставя. Ловецът Джош се завръща към корените си и ловува само с лък, прашка, примки и капани. Мат, който е вещ в търсенето на храна в родния Уелс, приема предизвикателството да открие екзотична храна, включително диво чили, агаве, жълъди и билки.

Странната двойка се обединява за „кулинарното” предизвикателство на живота си, като не разчита само на собствените си умения - всяка седмица те пристигат на неизвестна локация без карта и компас. Те трябва да си набавят вода, да си осигурят подслон, да накладят огън и да намерят, сготвят и сервират вкусни ястия, като използват едни от най-необичайните съставки.

Програмата ще се излъчва около края на 2015 г. и началото на 2016 г.

Галерия от снимки вижте ТУК

Последвайте канала на

4198 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
гошо

2015.06.03 | 11:12

4
"...че могат да се хранят като крале на някои от най-отдалечените кътчета на планетата." Ние ли сме най-отдалеченото кътче бе англосаксонски простаци,наркомани,некрофили,педофили,убийци и всякаква типично англосаксонска сган?Тъпо и уродливо англосаксонско племе,какво правите в Девин?Марш оттам!

2015.05.06 | 10:16

1
niama loho da se reklamira prirodata ni HUBAVA E BALGARIIA S HUBAVA PRIRODA otdeliat se mnogo pari za reklama. tiia da si vzemat parite pa ia iadat jaladi ia ne. Te i partizanite ne sa iali jaladi ,no taka se reklamiraha .

2015.05.07 | 12:40

3
На какъв език пишеш?..........не успях да ти прочета докрай изповедта.....

2015.05.07 | 12:40

2
дреме ми

Добави коментар

Водещи новини