Гръцки министър: Убиецът на 4-годишната Ани няма да оцелее в затвора

  • 05 май 2015 20:41

  • 10716
  • 5
Гръцки министър: Убиецът на 4-годишната Ани няма да оцелее в затвора
©

Гръцкият втори министър в министерство на вътрешните работи, който отговаря за защита на гражданите - Янис Панусис, окачестви днес убийството в Гърция на 4-годишното българско момиченце Ани, като "крайно, нечовешко" деяние, съобщи БТА.

Панусис прогнозира, че авторът за престъплението вероятно няма да оцелее в затвора. „Обикновено в тези случаи хората или извършват самоубийство, или имат насилствена смърт, причинена от някой друг. В затворите има кодекс на честта. Поради тази причина ви казах, че смятам, че в такива случаи много бързо ще се стигне до смъртта на виновника”, казва Панусис.

Гръцката полиция днес обяви, че тялото на детето, за което се смята, че е било убито от своя баща, вероятно никога няма да бъде намерено заради начина, по който убиецът е унищожил останките. Останките на детето са изхвърлени в различни кофи за смет в Атина "по начин, по който не е възможно да се установи, че това са части на тяло", каза полицейският началник на Атика Христос Папазафири.

Предполагаемият убиец на детето - 27-годишният му баща, днес се яви пред прокурор и бе поставен в предварителен арест. Той не е признал, че е извършил убийството на момиченцето и твърди, че го намерил мъртво в леглото.

Полицейският началник на Атика Христос Папазафири заяви по-рано днес, че се смята, че детето е било убито около 8-9 април.

Арестувана е и майката на Ани, също българка, по подозрение, че е изложила на опасност дъщеря си и защото е дала неверни показания пред полицията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10716 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
fdg

2016.03.29 | 22:15

5
Пусни го на тълпата тогава.

2016.03.29 | 22:15

3
Това не говори добре за Гърция. По-добре смъртна присъда, вместо признания за бъдещо убийство и то от министър от страната сътворила демокрацията. Не ми харесват такива изявления. То излиза - ние няма да си цапаме ръцете, да го свършат там други. не така.
2

2016.03.29 | 22:15

4
Този боклук не заслужава да живее, но не заслужава и да умре по нормален начин! Защо трябва да яде и да живее на гърба на данъкоплатците с тази смъртна присъда, нека го пуснат да го разчленят и него парче по парче, да усети какво е причинил на детето си!!! Премиера преди всичко е човек, а всеки нормален човек би бил потресен!!!!!!!

2015.05.08 | 09:35

1
не бе ти искаш направо да го пуснат тоя ! Нашите министри, ако бяха като този нямаше да сме най-скапаната държава.

2016.03.29 | 22:15

2
Тези двамката убийци - мъжът и жената, не са българи, а български цигани. Разликата е съществена.

Добави коментар

Водещи новини