Тента спаси 4-годишно момченце след полет от 4-ия етаж в Правец

  • 05 май 2015 20:32

  • 2098
  • 0
Тента спаси 4-годишно момченце след полет от 4-ия етаж в Правец
©

Четиригодишно момченце оцеля след 11-метров полет от балкон. Драмата се разиграла в Правец вечерта на 2 май в жилищен комплекс "Север". Детето било оставено само вкъщи. То си играло и неясно как се е преметнало от балкона на семейното жилище на 4-ия етаж.

Тента го е спасила след полета от 11-метровата височина, съобщава "Стандарт". Сигнал за случая бил подаден около 20,35 часа в полицията в Правец. Детето е пострадало, но е живо и е откарано в столична болница. То е със сътресение на мозъка и рана на главата, но без опасност за живота.

"Слава Богу, че е живо и ще се оправи. Явно е родено с късмет", нареждаха хората в Правец, които коментираха ужасяващата случка.

"Знам за случая. Поликарбонатен сенник - тента, опъната върху балкон на първия етаж, е омекотил удара и детето е паднало на тревата. Явно това го е спасило. Повече подробности не мога да ви кажа, води се разследване", заяви кметът на Правец Румен Гунински.

При огледа на местопроизшествието е установено, че момчето е било оставено без родителски надзор въпросната вечер между 19,30 и 20,30 часа. Точно тогава то излязло на балкона и паднало от 11 метра височина, съобщава botevgrad.com. Баща му е задържан с полицейска заповед за 24 часа, но е освободен. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по пълното му изясняване и документиране продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2098 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини