Вижте майката и бащата на убитата 4-годишна Ани (обновена+снимка+видео)

  • 05 май 2015 16:03

  • 22962
  • 10
Вижте майката и бащата на убитата 4-годишна Ани (обновена+снимка+видео)
©

Майката на 4-годишната Ани Борисова се намира в гръцки арест, след разкриването на убийството на 4-годишната Ани, пише "Български новини". Вече има и обвинение за жестокото убийство на четиригодишната Ани Борисов, което потресе Атина.

Полицията обяви, че бащата Станислав Бакърджиев е разчленил и сварил детето, като е изхвърлял частите в различни контейнери за боклук, за да не бъде разкрито жестокото престъпление. Бащата на убитото българско дете е обвинен за убийство по особено жесток начин и оскверняване на трупа по начин, който да не остави никакви следи.

Гръцките власти определят случая като един от най-сложните в полицейската история на страната. Случаят е прецедент не само в местната хроника, но и в световната практика.

4-годишната Ани Борисова е била убита на 8 или 9 април, по това време майка й е била в Германия, а за нея се грижел биологичният й баща.

Момичето е било малтретирано от баща си, разказват съседите. Бащата го удрял по главата и го къпел с ледена вода, а детето пищяло. Никой обаче не сигнализирал на властите за тези случаи.

„Няма никакви данни детето да е било болно или да е имало здравословен проблем. Било е абсолютно здраво”, заяви полицаят Георгиос Папасофакис, който работи по случая.

Социалните мрежи се взривиха от възмущението на гръцкото общество заради клип качен от майката в личния й профил във Фейсбук, в който тя открито флиртува.

Полицаите от Отдела за защита на малолетните и престъпления идентифицираха кръга на хората, с които бащата е контактувал и събирал в дома си. Всички те са разпитани. Важният и ключов свидетел на име Ники, който често оставал в дома на бащата и беше посочен от майката беше намерен в България.

В събота той е доведен и разпитан от гръцката полиция на граничен пункт Промахон, където стана ясно, че същия знае за случая като пояснил, че бащата на Ани му е споделил за извършеното зверско убийство. Показанията на Ники и тези на бащата, които са разпитвани в различно време и място съвпадат.

Вчера бащата на малката Ани бе арестуван и срещу него е повдигнато обвинение за убийство по особено жесток начин, а часове по късно бе издадена заповед за задържане и на майката. До момента няма доказателства за съучастието й в убийството. Полицията смята, че майката не е замесена в убийството. Срещу нея е повдигнато обвинение за престъпна небрежност, която е довела до смъртта на детето. Жената е в тежко психическо състояние. Дори и в момента тя не знае зловещите подробности около унищожаването на трупа на дъщеря й.

Според гръцките власти основният мотив за убийството на детето е ревност - бащата се страхувал, че майката ще замине при германския си приятел и ще вземе детето със себе си. Полицаите твърдят, че по време на дългите разпити мъжът е бил спокоен и хладнокръвен и нито веднъж не съжалил за действията си.

Майката на детето е обвинена за прикриване на престъплението, лъжесвидетелство и недобросъвестно попечителство.

Преди да бъде арестуван Станислав е казал на майка си: "Не вярвай на това което ще чуеш по телевизията". Бабата на Ани не може да повярва че това престъпление е извършено от сина и, защото според нея той сам е изгледал брат си. Родителите на 4-годишната Ани, убита в Атина, остават в ареста. Засега единствен обвиняем е баща ѝ, а според източници на Нова телевизия друг български гражданин може да се окаже съучастник.

Десетки жители на Атина бяха готови да линчуват родителите на Ани след довеждането им в съда.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
22962 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
з

2015.11.27 | 11:11

10
Докога ще наричате хора който не се смятат за Българи,Българи затова по света смятат Българите за негри.

2015.07.18 | 16:07

8
Явно още не са разбрали разликата между циганетата и българите. Циганин: (цвят черен) -личност, която няма граница върху престъпленията, не върши нищо полезно за обществото и за целия свят. Българин; (бял) -личност целяща да си изкара хлябът по норм начин.
vas

2015.11.27 | 11:10

9
Свиквайте. С тези социални политики тези неща са бъдещето на България.

2015.07.18 | 16:06

7
на такива уроди трябва да им забранят да правят деца. ова са извратени гниди. да убиеш и да свариш собствено дете .... това и за циганите е недопустимо
отвратена

2015.05.27 | 23:36

6
цигански муцуни-то се вижда от фотото....тази паплач отдавна трябваше да замине в едни нехуманни камери, но затова пък ние нямаше да се срамуваме и днес , 4е са ни сънародници....

2015.05.14 | 01:17

2
Вината е лична,а не групова!
CRH7

2015.05.07 | 21:34

1
Къде ги видя тия цигани. Коврите в България са повече от циганите.
леля ти

2015.05.27 | 21:50

5
Да се върне смъртното наказание за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!!Жалко за хубавото детенце.Смърт за"башата"

2015.05.27 | 21:50

4
Казали са, че няма да издържи много, така че не го мисли... в затвора има бая мераклии

2015.05.14 | 01:17

3
Privet ot o. Krit ! Ubiystvoto na malkata Ani potrese ne samo Atina, no i tsialata strana! Tozi izrod nakara vsi4ki ni tuk da se sramuvame, 4e sme balgari, izloji tsialata natsia! Tova, koeto e napravil e ne samo zloveshto no i ne4oveshko...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини