Някои факти за Star Wars, които може и да не знаете

  • 04 май 2015 17:15

  • 3171
  • 1
Някои факти за Star Wars, които може и да не знаете
© gettyimages

Днес празнуваме денят на Star Wars и признаваме, че в мнозина от нас се крие по един фен, който с голямо удоволствие би седнал отново пред телевизора, за да го изгледа.

Благодарение на Джорд Лукас, мнозина започнаха да мечтаят и да дават свобода на фантазията си, преследвайки най-дивите си мечти. Стивън Спилбърг печели 2.5% от печалбите на франчайза заради бас, а хиляди други почитатели се обединяват около идеята за създаване на религия. Ето някои забавни и приятни факти на всички, които смятат, че днешният ден е специален! Нека силата бъде с вас!

Кари Фишър отказва да носи тиксо на гърдите си и предпочита да сложи сутиен на голо. Това е била много добра новина за 169-те души, които успяват да видят всички нейни красоти и да повторят сцената няколко пъти, защото сутиенът й падал. Излишно е да казваме, че актрисата е обичана от феновете и мразена от всяка жена, която трябвало да пресъздаде тази сексуална фантазия. Рос от "Приятели" знае за какво става въпрос.

Още по темата прочети тук.


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3171 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ръгача

2015.05.05 | 10:20

1
кари=тачка... Жена без цици е като село без начално училище , няма от къде да започнеш...... друго си е да се гмурнеш в яки цомби...охааааа,надървих се!

Добави коментар

Водещи новини