15-годишно момче се преби от трактор (обновена)

  • 04 май 2015 10:31

  • 3460
  • 0
15-годишно момче се преби от трактор (обновена)
©

Нелеп инцидент с 15-годишно момче хвърли в шок жителите на петричкото село Струмешница. Кирил М. паднал от трактор в неделя привечер при разклона за село Гега. Непълнолетният младеж помагал на свои познати в работата на полето, съобщава Стандарт.

„Не знаем подробности, дори кой е карал трактора не ни е ясно. Казват, че Кирил се е возил в ремаркето, от което паднал и ударил лошо главата си. Не е в добро състояние. Всички сме в шок, молим се да се възстанови", каза кметът на селото Никола Дзаков. Заради тежките травми ученикът, който учи в Петрич, е транспортиран по спешност в столичната клиника „Пирогов".

До късно вечерта в неделя на мястото на инцидента е имало полиция. Извършен е оглед, разпитани са очевидци на случилото се. Взета е проба за алкохол на тракториста. по случая е образувано досъдебно производство.

„Сега най-важно е детето да се оправи. Дано лекарите го спасят. Баща му Александър е на гурбет, майка му Величка работи в шивашкия цех в селището ни. Кирил има по-голям брат – Стоян. не са идвали нито майка му, нито брат му, за да търсят съдействие от мен. Възможно е жената да е заминала в „Пирогов", за да е до рожбата си", каза още кметският управник.

Станаха ясни подробностите около тежкия инцидент, станал в петричкото село снощи.

Кирил и неговият приятел на 16- години превозвали тор с трактора, на отиване към местността Кирил управлявал трактора, а на връщане 16-годишният му съученик. Тогава Кирил седнал в ремаркето, натоварено с тор и на неравен участък от пътя паднал назад и ударил силно главата си.

Незабавно е извикан екип на Спешен център-Петрич и час по-късно момчето е закарано в Пирогов. Бащата на Кирил е гастарбайте в Италия, уведомен е за случилото се, казаха хора от селото. Другото момче на 16-години е задържано в полицията, с него работят инспектори от Детска педагогическа стая и разследващ полицай. Момчето е в шок от случилото се.

Последвайте канала на

3460 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини