Българската Барби ще съди баща си - лъжел, че не ѝ дал пари за операциите

  • 03 май 2015 17:17

  • 10636
  • 12
Българската Барби ще съди баща си - лъжел, че не ѝ дал пари за операциите
©

Около 50 кукли Барби все още пази в дома си в България вече порасналата Ралица Драганчева. Като повечето момичета, когато била малка, им отделяла много време. Има и голяма къща на Барби, шиела им дрехи, обличала, решела им косите. Но за разлика от повечето момичета на нейната възраст Барби продължава неизменно да присъства във всекидневието ѝ.

Нещо повече - 21-годишната Ралица буквално се влюбила в образа на красивата русокоса кукла. И решила, че иска досущ да заприлича на нея. И да води живот, подобен на нейния. Има малко кученце - чихуахуа, и кара розов кабриолет като идола си, както сама нарича Барби, пише "24 часа".

Пак в стремежа си да подражава на куклата, още когато била на 19 г. слага по 400 кубика силикон във всяка от гърдите си. С новата визия печели второ място на конкурса “Мис Силикон” миналата година. Наскоро - преди около 4 месеца, коригирала и носа - смалила го малко, за да заприлича повече на този на Барби.

След болезнените интервенции за нея се грижел приятелят ѝ. Двамата са заедно от около година.

Заживели под един покрив още след първата среща. Той е българин, занимава се с фитнес и бодибилдинг и е в отлична форма - също като половинката на Барби - Кен. Ралица доскоро била танцьорка в дискотека в Гърция, където живее от година.

В момента не работи, но смята през юли да си дойде в България, за да учи медицина. Мечтае да стане зъболекар. В училище биологията ѝ вървяла, но през лятото ще се запише на уроци, за да се подготви за изпитите.

Завършила е хуманитарната гимназия в родния си град Велико Търново. Не се разбирала със съучениците си. Затова не им разказвала за мечтата си да прилича на кукла. С нея обаче са наясно всичките близки хора днес. И я подкрепят. Майка ѝ била против в началото, защото като всеки родител се притеснявала за здравето на дъщеря си. Но после приела промените.

Тя решила да възпита Ралица да се справя сама в живота. Затова, когато момичето било само на 15 г., ѝ взела апартамент в Търново и я изпратила да живее там. “Така че от малка разчитам на себе си. Държа да го кажа”, казва Ралица Драганчева.

Решението да стане “самостоятелна” дошло само година след като тогава 14-годишната тийнейджърка се нагълтала с хапчета. Искала да се самоубие заради нещастна любов. Намерило я именно момчето, което станало причина за крайните ѝ действия, и я спасило.

Ралица е дете на разведени родители. Живее само с майка си от 5-годишна и казва, че почти не поддържа отношения с баща си. Въпреки това твърди, че именно той е платил голяма част от сумата за операциите ѝ, които стрували общо 15 хиляди лева. След като разказа това в ефира на Би Ти Ви, баща ѝ поиска право на отговор и заяви, че от екрана научава за трансформацията на Ралица и че не я е виждал отдавна.

Сега двамата предстои да се срещнат. Но не в парка или на заведение, за да поговорят като баща с дъщеря, а в съда. Ралица е решила да го съди, защото лъже в ефир. “Това, което аз казах, е цялата истина, той лъже, че не ми е дал пари. Имам си фактура. Втората му жена го кара да говори така.

Той ми купи и кола като подарък за абитуриентския бал. Това е. Но не ми се говори за това повече”, обяснява момичето.

Скоро тя ще посрещне на гости майка си, която живее и работи в България. Занимава се с търговия - има магазини за дрехи. Двете с Ралица ще могат да прекарат много време заедно, защото в момента тя не работи. Прекарва дните си в разходки, срещи с приятелки. И разкрасяване.

Ходи на фризьор през няколко дни, защото има дълги екстеншъни (удължители за коса) и не може сама да мие косата си в домашни условия.

Всеки ден, преди да излезе, отделя по около час за подготовка пред огледалото. “Барби визията” ѝ отнема горе-долу толкова време. Най-важните моменти в грима са два - яркорозово червило и бял молив под очите. Ходи на солариум през ден, а от време на време слага сини лещи, защото очите на Барби са такива.

Ралица е запланувала нова операция за зимата - иска да увеличи силикона от 400 на 800 кубика в гърда. На места в интервюта признава, че ще “пипне” и скулите.

Последвайте канала на

Novini.bg
10636 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
аз

2016.10.23 | 16:54

12
тази е ненормална,прости и господи !
izroooood

2016.10.23 | 16:54

11
Ba6ta I ia durjal na dvora pri ku4eto ne iskal da ia puska v ku6tata 4e pri takuv izrod samo ko6mari 6te sunuva.
FM

2016.10.23 | 16:54

10
Тази е от комикс на ужасите.

2016.10.23 | 16:53

9
Какъв е тоя кошмар на снимката,ще уплашите децата бе хора.
....

2016.10.23 | 16:53

8
Купили й апартамент и й го дали ей така, подарили й колата, операциите друг ги е плащал и като гледам, кажи-речи почти всичко в живота й е дадено ... но пък иначе момичето е "самостоятелна" и се "оправя сама" от малка. Пффф, сама не се усеща тая как си противоречи в собствените думи. Смях само за такива тъпи кифли.
WTF

2016.10.23 | 16:53

7
BIG DUMB FACE. Poor girl another fashion victim.

2016.10.23 | 16:53

6
Това същество е българския Фреди Крюгер.

2016.10.23 | 16:53

5
Това е карикатура на Барби

2016.10.23 | 16:52

4
Da vi sera na saita deto ne moga da si pusna komentara na kirilica
тъпа работа

2016.10.23 | 16:52

3
Нещо не схващам,баща и дава пари ,а тя като благодарност го съди.

Добави коментар

Водещи новини