Сгащиха сирийци, натъпкани в тайник в микробус

  • 03 май 2015 17:03

  • 1270
  • 1
Сгащиха сирийци, натъпкани в тайник в микробус
©

Петима афганистанци се опитаха да влязат незаконно в страната, укрити в товарен влак, двама сирийци бяха намерени от граничните полицаи в тайник на микробус, съобщават от пресцентъра на МВР.

Тази сутрин към 4 часа на ГКПП-Капитан Андреево пристигнал за влизане в страната микробус „Опел“ с германска регистрация, управляван от германския гражданин Ч.М/51 г./. Граничните полицаи открили под дъното на микробуса специално пригоден тайник с двама мъже без документи за самоличност, по техни данни сирийски граждани. Шофьорът и нелегалните пътници са задържани в ГПУ-Свиленград.

Към 6 часа днес на ГКПП Капитан Андреево – гара пристигнал от Турция товарен влак. Дежурният граничен полицай открил в два от контейнерите, натоварени на вагоните, петима мъже без документи за самоличност, по тяхна информация афганистански граждани. Петимата са задържани в ГПУ-Свиленград, работата по двата случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
1270 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!!!

2015.05.04 | 09:55

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини