Татуировките побъркват Apple Watch

  • 30 април 2015 17:40

  • 3886
  • 0
Татуировките побъркват Apple Watch
©
"Умният" часовник на Apple - Apple Watch, който се появи на пазара преди дни, предизвика интерес, но и критики. Оказва се, че не е подходящ, ако имате татуировка на ръката. Това стана тема на разговор сред потребителите в социалната мрежа Twitter. Оказва се, че мастилото в татуировката обърква сензорите от долната част на устройството, пише news7.bg.

Уредът излезе на пазара миналата седмица, а някои от собствениците му вече се оплакват, че украсената кожа постоянно активира механизма за заключване и всеки път трябва да се вкарва парола, за да се отключи устройството.

Ако човек има татуировки и на двете ръце, то тогава трябва да си намери нов крайник, на който да го сложи, шегуват се потребителите. Освен, че устройството се самозаключва, мастилото върху ръцете предизвиква и други дефекти - не се получават известия при ново съобщение, например. Има и значителна разлика в данните за пулса на юзъра, в зависимост от това дали часовникът се носи на татуирана ръка или не.

От компанията твърдят, че са наясно с някои от дефектите. Те се появяват и в контекста на критичен материал в The Wall Street Journal, в който се съобщава, че един от сензорите за докосване се разваля след време. Въпреки това много почитатели на продуктите на марката се отказват да платят над 800 долара за часовника.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3886 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини