Доза оригинални идеи как да дадете втори шанс на остарели вещи

  • 30 април 2015 16:54

  • 15249
  • 1
Доза оригинални идеи как да дадете втори шанс на остарели вещи
©

На вашето внимание представяме поредната порция вдъхновение за тези от вас, които не обичат да изхвърлят вещи, в които все още има потенциал. И понеже знаем колко е трудно при толкова интересни идеи да не ви се прииска да обновите цялото си жилище, напомняме, че при нужда от помощ за вашия ремонт или освежаване, можете да направите безплатна заявка в MaistorPlus.

Чрез нея ще сравните оферти от майстори и фирми, а това е сигурна стъпка към вземане на правилното решение за вашия дом!

Огледайте се в старата си тенис ракета


Ако ентусиазмът ви към този спорт отдавна е отминал, ние знаем добър начин да продължите да използвате тенис ракетите си. Направете от тях прекрасни огледала, които със сигурност ще привличат вниманието на вашите гости.

Виж още: 17 креативни решения за табла за легло

Подредете книгите си върху стара стълба


Вместо да стои на тавана, подобна метална или дървена стълба може да внесе разнообразие и доза екстравагантност във вашия дом. Можете да освежите допълнително вида й като я боядисате или лакирате, подредите върху нея декоративни предмети, а ако тя ще намери място в градината ви–и цветя!

Изтупайте прахта от стария скейтборд


 

А ето и още една идея за рафт, за изпълнението, на която, ще ви е нужен скейтборд–колкото по-изтъркан, толкова по-добре!

Великолепна декорация за вашия двор


Ако разполагате с градина и търсите нов начин да освежите вида й, този фонтан от старо пиано е точно за вас! Той ще внесе неповторима романтика и красота, която ще превърне вашия двор в истинска приказка.

Креативно решение за стена със стари закачалки


 

Домашните галерии от снимки са изключително модерно и артистично интериорно решение, което можете да доразвиете като добавите стари закачалки, които да държат снимките или картините. Колкото по-разнообразни форми и различни цветове имат, толкова по-ефектно ще бъде. Стилно и практично, нали?

Виж още: 10 идеи за летен бар на открито

Направете си сами авангарден полилей


Ето как любимите ви карикатури, картинки или снимки могат да украсят дома ви! Създайте уникален полилей за дневната или детската стая, за който гордо да заявявате, че не не може да се намери никъде другаде!

Дайте втори шанс на кухненските прибори

Във всяко домакинство идва време за обновяване на кухненските прибори и пособия. Това съвсем не означава обаче, че трябва да ги изхвърлите, защото ви представяме една интересна идея, с която може да им вдъхнете нов живот!

Посадете си цвете в... стара крушка


За любителите на красивите градини имаме нова идея за изпробване-създайте си декоративно растение с помощта на стара електрическа крушка.

Когато нямате повече място за книги у дома


Признаваме, че на нас би ни било трудно да прежалим толкова много книги, но в случай, че можете да си го позволите–ето ви идея как да ги оползотворите! Това интериорно решение ще ви вдъхновява да започвате всеки работен ден с усмивка.

Виж още: Висяща дървена маса в 7 стъпки

Не обръщайте гръб на старото си колие


За финал ви представяме начин да носите фотоапарата си със стил. Използвайте старото си колие, за да покажете на света артиста в себе си под друг ъгъл.

Тези начина да вдъхнете нов живот на старите си вещи могат значително да ви улеснят при декорирането на дома, както и да ви вдъхновят да търсите нови подобни идеи. Ако пък ви предстои ремонт и имате нужда от помощ, не се колебайте да направите безплатна заявка в MaistorPlus. До 24 часа ще получите оферти от различни майстори, както и ще можете да разгледате отзиви от потребители, вече ползвали услугите на специалистите, което значително ще улесни и вашия личен избор.

Последвайте канала на

15249 1

Коментари 1

Добави коментар
Рали

2015.05.24 | 15:33

1
Страхотни идеи! Поздравления! :)

Добави коментар

Водещи новини