Креативни решения за дома, вдъхновени от стари вещи

  • 29 април 2015 17:29

  • 17814
  • 1
Креативни решения за дома, вдъхновени от стари вещи
©

Представяме ви още идеи, с които да уплътните свободното си време, и да развихрите въображението си. Можете сами да сътворите истински уникати, ако проявите малко търпение, внесете доза креативност и премахнете изцяло мързела.

Ако имате нужда от помощ при реализирането на някой от тези идеи или пък друг интериорен проект, не се колебайте да се обърнете към специалист, който да ви насочи, посъветва и да изпълни и най-смелите ви желания.

Никога няма да закъснеете с този часовник от зъбни колела

Ако имате стар велосипед, който отдавна събира прах в гаража ви, това е добър начин да оползотворите зъбните му колела и да бъдете в крак с времето... буквално.

Виж още: Пейка от палети с тайно скривалище

Направете аквариум от стария си телевизор


Телевизорите с кинескопи отдавна излязоха от масова употреба, но ето един симпатичен начин да вкарате вашия отново в играта! И това ако не е наистина впечатляващ детайл за всяка дневна! Живейте в настоящето, но не забравяйте най-доброто и от миналото!

Осигурете на вашето коте ново местенце за отмора

И докато сме на тема домашни любимци, ви предлагаме решение, в което котето ви да се излежава по цял ден. Поставете меки възглавнички в стария си куфар и премахнете капака му. Толкова лесно и същевременно така очарователно!

Осъвременете газената лампа

Тези осветителни тела представляват една модерна интерпретация на старите газени лампи. Никога преди „пътуването във времето“ не е било така вдъхновяващо, нали?

Ново място за шивашките ви принадлежности


От старата кутия за очила можете да направите цветно и красиво кътче за шивашките си принадлежности или за съхранението на други пособия. Провокирайте въображението си и я украсете с плат с флорални мотиви, копчета, перли и каквото друго ви дойде на ум!

Виж още: Шкафче за обувки от дървена щайга

Направете си сами удобно кресло от стар куфар

Предложение за тези от вас, които обичат да релаксират със стил–това кресло от стар куфар е изключително лесно за изработка. Необходими са ви само куфар, възглавница, дървени крачета и доза сръчност, и вече ще има място за още един гост във вашата дневна!

Занапред книгите ви ще са вече в ред


 

Омръзнало ли ви е книгите постоянно да падат на една страна, когато няма какво да ги крепи? Да, на нас също. Затова ви предлагаме един интересен начин да дадете нов живот на слушалката от стария си телефон. Така тя едновременно подпира книгите и украсява рафта, на който стоят.

Шапките вече не са демоде


Висш пилотаж в модерното обзавеждане–тези полилеи от шапки ще придадат стил и елегантност на всяко жилище.

"Облечете" декоративните възглавнички в стари пуловери


 

Вместо да изхвърляте старите си зимни дрехи, направете от тях страхотни калъфки. Те ще запазят чистия вид на възглавниците за по-дълго, като едновременно красят вашата дневна или спалня.

Виж още: Стилен плетен пуф за всеки вкус

Поднесете кафе в стара рамка за снимки


 

Всеки има в дома си поне една рамка за снимки, която просто не се връзва с останалата част от интериора. Затова ние ви предлагаме интересен начин тя да влезе в употреба, без да се налага да размествате нещо в дома си.

Опитахте ли вече някое от нашите предложения за намиране на ново приложение за старите ви вещи? Ако не сте, запретвайте ръкави и споделете с нас радостта от направеното. А в случай, че имате нужда от помощ, не забравяйте, че ние сме насреща. Единственото, което трябва да направите е да заявите проект в MaistorPlus напълно безплатно, и специалистите, регистрирани в платформата, ще ви подкрепят в сбъдването на мечтания дом!

Последвайте канала на

17814 1

Коментари 1

Добави коментар
МДОД

2015.05.10 | 11:54

1
МОТДТМОД

Добави коментар

Водещи новини