Спряха тока на телевизия „Алфа” и централата на „Атака” за 5 часа без предупреждение

  • 28 април 2015 16:44

  • 3946
  • 143
Спряха тока на телевизия „Алфа” и централата на „Атака” за 5 часа без предупреждение
© Булфото

На 27 април от 16:00 до 21:00 ч ЧЕЗ спря едновременно електроподаването в централата на „Атака” и в телевизия „Алфа”, съобщиха от пресцентъра на партията.

През останалото време в съседните сгради е имало ток. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви, че спирането на тока от ЧЕЗ само в редакцията на медията и в централата им за повече от 5 часа е насочено действие срещу „Атака”. „Ние говорим от доста време, че срещу телевизията ни има кампания, готвят се да я спират. Ето, виждаме как по този начин чрез спиране на електричеството беше прекратено излъчването на програмата ни за няколко часа. Бяха нанесени щети, техниката на медията пострада, а телевизията нямаше възможност да излъчва няколко часа“, коментира Сидеров.

Лидерът на партията отбеляза, че ЧЕЗ не са предупредили за спирането на тока. Монополистът дори не е дал обяснение защо се налага това. Сидеров заяви още, че ЧЕЗ е престъпна, криминална групировка и компанията отдавна е трябвало да бъде с отнет лиценз и изгонена от България. Кабинетът „Борисов 1“ обаче категорично не е пожелал да го направи. „Сега отново Борисов управлява и отново си прави оглушки, всъщност това правителство закриля ЧЕЗ“, добави националистът.

Той отбеляза, че шеф на енергийната комисия е Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 от Патриотичния фронт (групировката, която е построена върху лъжи за „Атака” и продължава да клевети Сидеров) и би дал всичко, за да спре партийната телевизия, която се гледа повече от СКАТ. Сидеров беше категоричен, че има връзка между шефа на енергийната комисия, КЕВР и ЧЕЗ, които са под пряко влияние на Симеонов и действията им са целенасочени срещу медията на партията. Правителството, в което участва и ПФ, също искат спирането на телевизията. „Негови представители няколко пъти казаха, че не е редно партия да има телевизия. Всичко това е отговор на въпроса защо във вчерашния ден за 5 часа ЧЕЗ изключи тока точно в партийната централа и телевизия „Алфа”“, обясни председателят на националистите.

„Това е действие срещу мен, защото същия ден правителството организира митинг по време на Консултативния съвет при президента с призив да отида в Сибир. На този съвет управляващата седморна коалиция се е обединила около идеята да се изхарчат милиарди за закупуване на старо американско въоръжение за армията“, уточни Сидеров и заяви, че единствено неговата партия е против това.

„Атака” е против НАТО. Виждаме как пияни натовци сега бият деца по нашите градове, утре ще изнасилват момичета в Сливен, може да убият някой, пази Боже. Всичко това доказва нашата правота, че трябва да излезем от НАТО. Това страшно много дразни правителството. Въпреки техният сценарий, ние сме в парламента. Затова е този тормоз, този терор върху нас. Спиране на тока, хейтъри по улиците, агитки, които да ми пращат. Това очаквам в следващия момент, за да ме въвлекат отново в някаква разправия за поредното съдебно дело и т. н. Всичко това означава и доказва, че съм на прав път. Това е много ясен знак, че това, което върша аз и колегите ми е вярното и веднага предизвиква жалкото и позорно поведение на управляващите и на разни компании. Защото ЧЕЗ и правителството са в едно, защото ако това правителство искаше да махне ЧЕЗ, щеше да му вземе лиценза, има основание. Те действат заедно и аз съм убеден, че тази провокация вчера, това спиране на тока е било съгласувано с правителствени представители“, заключи Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3946 143

Свързани новини

Коментари 143

Добави коментар
AJ4A

2015.05.02 | 14:34

143
Ей, страшни манипулатори са тия проруски карикатури!!!!! Другарю Сидеров, защо манипулираш хората????? Спрели били тока на ТВ Атака, хахахаххаха, че на кой му пука от ТВ Атака, кой я гледа тази мозъчно-промивъчна тиня????? В сградата, където е телевизията ви другарю Сидеров са още Столична библиотека и 2-ра поликлиника!!!! Вярвате ли, че някой ще спре тока на ПОЛИКЛИНИКА заради вашата жалка проруска телевизия?!?!?!?

2015.05.02 | 14:33

141
На герберастите им замръзва пикнята като видят и чуят ВОЛЕН СИДЕРОВ ! Като стане премиер сами ще тръгнат за затворите тези престъпници !
мечо пъх

2015.05.02 | 14:34

142
а твоята какво като акото ти се втечнява ли .абе ти иначе казано направо се насираш,от да да мине.Не разбрах само тия за затвора воленчо ли ще ги води,така ном.1 или тоѝ е за карлуково.ЛУДНИЦА за тъпчо и неговата атакаааааааа
заклеимен лапач на рязани Х

2015.04.29 | 21:07

110
ЛАПАЧ НАЛИ ТИ КАЗАХ ДА СЕ СКРИЕШ В СЕЛСКИТЕ ТОАЛЕТНИ И ДА ЧАКАШ ДА ЛАПАШ ПИШКИ ЗА 5 СТ БЕ ПРОСТАК
ха-ха-хи

2015.04.29 | 23:29

140
Дрогираният бездетен педерас Болен Пидеров , който не е ходил в казарма предпочита да олигавя на русофилистичен бляд за дребни рубли !!!!!

2015.04.29 | 23:29

139
Руска МЪРША

2015.04.29 | 23:29

138
Волене не те понасяме поздрави от Ямбол

2015.04.29 | 23:28

137
Пускаш бюлетина за АТАКА нахлузват ти феса на излизане

2015.04.29 | 23:27

136
Даваш гласът си за Волен той го дава на Местан

2015.04.29 | 23:27

135
Ставаш член на аТАКА слагаш феса

2015.04.29 | 23:27

134
Гласуваш зА АТАКА ставаш трол доживот като Люпчо Ангелов

2015.04.29 | 23:27

133
Гласуваш за АТАКА ставаш трол като Любо Ангелов

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини