Джеймс Мей си търси нова работа, за да плати едно Ferrari 458 Speciale

  • 28 април 2015 12:51

  • 1926
  • 2
Джеймс Мей си търси нова работа, за да плати едно Ferrari 458 Speciale
© Getty Images/Guliver

Един от тримата водещи на Top Gear - Джеймс Мей, призна, че в момента няма пари да плати за наскоро поръчаното Ferrari 458 Speciale и по този повод си търси нова работа. Така погледнато, всички би трябвало да си търсим нова работа... "Ето ни и нас - тримата, които щяха ей сега да подпишат нов 3-годишен договор и да правят Top Gear.

След това сигурно щяхме да се оттеглим с достойнство и да предадем властта на следващото поколение, стига да сме живи. Договорът седеше на бюрото ми, оставаха само още няколко дребни детайли за доизясняване", написа Мей. "Всичко си отиде. Остана само една поръчка на 458 Speciale в системата на фабриката на Ferrari. Oh c**k, както казвах някога по телевизията".

Въпросната кола струва над 300 000 евро и случилото се може би донякъде обяснява защо отмениха шоуто. Колкото и да обичаме Кларксън и компания, тези хора преминаха повечето граници на приличието...и неприличието. Всяка седмица ни натякваха какви коли никога няма да караме и ни демонстрираха как се харчат милиони на държавна телевизия.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Веселина Кирова
1926 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ами кви сте воде бе че да карате такива коли , едн

2015.05.10 | 08:22

2
Ами кви сте вие бе че да карате такива коли , едни обикновени човечета , ако сте много кадърни сега няма да плачете че не може да си намерите работа , били сте целунати от съдбата но не сте го оценили и сте се усрали ... точния съвременен вариант на ..Пази боже сляпо да прогледа ...
В е л и к и я

2015.04.28 | 13:28

1
защо си забравам ника ...

Добави коментар

Водещи новини