Махат бетона от къмпинг "Корал"

  • 28 април 2015 09:11

  • 1952
  • 2
Махат бетона от къмпинг "Корал"
©

Общината ще направи каквото е правила досега - ще се съобрази със закона и с решението на съда. Това коментира кметът на Царево Георги Лапчев относно премахването на бетона от дюните в къмпинга "Корал" в интервю за Нова телевизия.

"Ако наистина има такова решение, то Община Царево ще се съобрази с препоръката на Министерството на екология и компетентните власти", коментира градоначалникът пред камера на Нова.

Според него "ако съдът е отсъдил, че става дума наистина за дюни", то трябва да бъдат съответните действия.

По думите му също така данъкоплатците в Царево няма да плащат за премахването на бетона от плажа. "Това ще е за сметка на инвеститора, разбира се, защото така е записано в Закона", категоричен бе Георги Лапчев.

Представителите на инвеститора обаче все още не били получили официалното становище за премахване на бетона от дюните. "Това как да стане специалисти ще го кажат, ако има такова решение", казват те.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1952 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.29 | 01:29

2
Ако това на снимката е къмпинг Корал, съдейки по огромния 5 етажен хотел, собственост на някой честен бизнесмен, смятам, че няколкото квадратни метра излят бетон е най-малкия проблем на този къмпинг.

2015.04.28 | 17:25

1
Ако това, ако онова.....

Добави коментар

Водещи новини