Яне трябва да благодари на съдийката, че намали глобата му, засмя се Овчаров

  • 27 април 2015 17:43

  • 1893
  • 1
Яне трябва да благодари на съдийката, че намали глобата му, засмя се Овчаров
©

Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, трябва да благодари на съдийката, че намали глобата от 50 000 на 10 000. Това обяви в предаването „Лице в лице“ по бТВ бившият министър на енергетиката Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в.

Припомняме, Овчаров осъди Янев за това, че го е оклеветил. Лидерът на РЗС обаче твърди, че мотивите на присъдата му са подписани не от съдията по делото, а от друг.

„Той в момента играе една игра на сплашване, на институционализация към следващите съдии“, изтъкна Овчаров.

Въпросът е по-сложен, по думите му, а именно „така ли разбира съдебната реформа премиерът, тъй като има такъв съветник като Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,“.

Аз не участвам в лични битки в партията. Така бившият енергиен министър коментира твърденията, че е защитил министъра на икономиката от кабинета „Орешарски“ Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, след като на пленума на БСП в събота съпартиецът му Явор Куюмджиев му поиска оставката.

Аз по-скоро се изказах впоследствие, когато някои хора се опитаха да изкривяват истината около това какво се случваше по време на кабинета на Пламен Орешарски, поясни Овчаров.

„Явор Куюмджиев очевидно нещо е набрал. Драго си управляваше министерството без да се съобразява с мнението на Съвета по енергетиката, оглавяван от Явор Куюмджиев“, разкри той.

Все пак Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в призна: „Стойнев не е изпълнявал нищо от политиката на БСП в правителството“.

Според Овчаров първата грешка на управлението на столетницата е била, че БСП са станали подвластни на групировката на Делян Пеевски и Цветан Василев.

Ако продължаваме да се правим на интересни, че това не се е случвало, само защото зимата си идва и идва пролетта, няма да стане, категоричен е Овчаров.

Партията има нужда от сериозно разтърсване, от катарзис, на мнение е Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в.

Последвайте канала на

1893 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Пешо

2015.04.28 | 08:21

1
Р.Овч. ти си нагъл, алчен мафиот, лъжец и мръсник. До 89 г. работеше партиен секретар, след 89 г. работиш в полза на руските имперски интереси/договора за газ, който предоговори, Беляне и др. все във вреде на България/ Чрез далавери натрупа милиарди / ТЕЦ, АЕЦ, НЕК/Това, че българското кривосъдие те изкара не винен нищо не значи, целият български народ знае, че си мръсник и мафиот.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини