Възстановиха работата на КАТ-София (обновена+видео)

  • 27 април 2015 15:19

  • 2029
  • 0
Възстановиха работата на КАТ-София (обновена+видео)
©

За пореден път компютърната система на КАТ-София блокира и предизвика дълги опашки от чакащи да регистрират автомобилите си, съобщава "Стандарт", като се позовава на сигнали на читатели.

Системата не работи от 11 часа тази сутрин. Преди минути служители на "Пътна полиция" са заявили на гражданите, че проблемът може и да не бъде оправен в рамките на деня. По думите им сривът е в цялата страна. По-рано през деня за три часа бе спряла системата и на ГКПП "Кулата".

Органите на реда препоръчаха на чакащите, които имат транзитни номера, да си тръгнат и да дойдат в друг ден. Сривът обаче представлява сериозен проблем за собствениците на автомобили без временна регистрация.

Възстановена е работата на КАТ-София, предаде репортер на Novini.bg. Нашият екип се натъкна пред сградата на КАТ на депутата от БСП-Лява България Филип Попов. Той разказа, че близо 4 часа е чакал, за да регистрира автомобила си, защото е имало проблем с компютърната система. Малко преди 15 часа системата заработи отново и служителите продължиха да изпълняват своите задължения. Попов сподели, че не е забелязал чакащите на опашката да са изнервени. "Дори водихме приятелски разговори. Вече сме свикнали на всичко", каза Попов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2029 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини