Протестиращи пред Президентството: За да има мир, Волен в Сибир. Руска ви майчина (видео+снимки)

  • 27 април 2015 09:56

  • 10659
  • 333
Протестиращи пред Президентството: За да има мир, Волен в Сибир. Руска ви майчина (видео+снимки)
© Булфото

Преди началото на КСНС Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността заяви, че състоянието на българската армия е тревожно, че разходите с всяка изминала година все повече намаляват. "Армията ни кара на последни издихания. Според мен направо да бъде закрита българската армия", заяви Кракачанов на влизане в президентството, предаде репортер на novini.bg.

В сградата на "Дондуков" 2 вече е министър - председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който влезе без да коментира нищо пред журналисти, председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, ГЕРБ, Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, председател на НС, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, лидер на ДПС, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, съпредседател на РБ.

Кънев заяви, че идва с идеята да подкрепи предлаганите от министър Ненчев реформи за българската армия. Той смята, че е необходимо да се отделят средства от бюджета за превъоръжаване на българската армия, тъй като националната ни сигурност трябва да бъде приоритет. Реформаторът се надява да не се стигне до теглене на допълнителни заеми, а така да бъдат разпределени парите в държавния бюджет, че да стигнат за армията. Кънев смята, че не е необходимо да коментира исканията на Георги Първанов за ремонт на кабинета и да влиза в неговия тон.

Около президентството има засилено полицейско присъствие, както и символичен протест в подкрепа на министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки., който също влезе при държавния глава. Него го подкрепят с транспаранти: "Стоп на Кремълската агресия", "България - сигурен и лоялен член на ЕК и НАТО". Те скандират "Тук не е Москва, тук е София". "Надяваме се, че министърът и Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и ще убедят участниците в КСНС, че ние трябва да останем членове на НАТО и лоялни евроатлантически партньори", твърдят те. Протестиращите недоумяват защо в КСНС трябва да участват Волен Сидеров и агент Гоце. Те нямат място на този Съвет, трябва да бъдат в прокуратурата.  Те напомниха и че управляващата партия се нарича Граждани за европейско развитие, а не за евразийско.

Министър Ненчев отказа коментар пред журналисти на влизане в президентството. Той трябва да изнесе доклад относно състоянието на въоръжените сили.

Напрежението пред президентството, където започна вече КСНС нарастна. Всеки момент се очаква да пристигне лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Тук вече са и негови привърженици. Полиция и жандармерия създават плътен кордон, за да не се стигне до сблъсъци. Протестиращите скандират: "За да има мир, Волен в Сибир. Руска ви майчина". 15 минути след като дойдоха хората на "Атака" и се създаде напрежение, се оказа, че лидерът на партията Сидеров няма да дойде. След тази новина националистите се оттеглиха, информира още репортер на novini.bg. По-късно обаче те отново се върнаха. Те вече имат и транспарант, който гласи "НАТО, не ни въвличай във война".

Снимки може да разгледате ТУК.

 


Последвайте канала на

Десислава Станева
10659 333

Коментари 333

Добави коментар
Фактология

2015.05.02 | 10:25

333
Следер такива митинги, обикновенно ставаме съюзници на Германия,после губим територии,следва национална катастрофа, после народен съд и дълго време се питаме "кой ми сра в гащите"...
ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТ А НЕ СИДЕРАСТ

2015.05.02 | 10:24

332
Русия и Туця враг номер 1 за България
преса

2015.05.02 | 10:24

331
Протестите от последните дни доказват че народа не иска правителството на Борисов коментира Сидеров.Той каза че подкрепата към Атака расте нагоре защото хората искат истинските националисти да поемат управлението на държавата.
ген. Колев

2015.04.29 | 18:49

330
\"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия, задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!\"
ФЕСБОЙКО

2015.04.29 | 18:49

329
пууууууууу мама ви гейбераска протурска бостанджииска.като не ще те с Русия ЩЕ ВИ ОПРАВЛЯВА ТУРЦИЯ,ще ви построим джамии да се молите за мир.ГЕРБ голямото дпс.ГОЛЯМ СРАМ С БОЙКО който целува РЪЦЕТЕ НА доган.ВСИЧКИ БОСТАНДЖИИ В ДИАРБЕКИР.ИЗГОНИ бостанджия СПАСИ България от джамия
ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТ А НЕ СИДЕРАСТ

2015.04.29 | 18:49

328
Всеки русофил, смърт за 100 български деца!
ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТ А НЕ СИДЕРАСТ

2015.04.29 | 18:48

327
Всеки Русофил, пирон в ковчега на майа БЪЛГАРИЯ
ген. Колев

2015.04.29 | 18:48

326
"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия, задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!"
ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТ А НЕ СИДЕРАСТ

2015.04.29 | 18:48

325
Изгон Руски турист от черноморието ни, спаси децат си и семейството си от разврат!
ху

2015.04.28 | 17:07

322
ша ма прощаваш, олигофрен, но спасяването от разврат минава през изчистването на английските боклуци от българските плажове. Няма по-големи отпадъци от ингилизите!!!!!
ФЕСБОЙКО

2015.04.28 | 17:59

324
пууууууууу мама ви гейбераска протурска бостанджииска.като не ще те с Русия ЩЕ ВИ ОПРАВЛЯВА ТУРЦИЯ,ще ви построим джамии да се молите за мир.ГЕРБ голямото дпс.ГОЛЯМ СРАМ С БОЙКО който целува РЪЦЕТЕ НА доган.ВСИЧКИ БОСТАНДЖИИ В ДИАРБЕКИР.ИЗГОНИ бостанджия СПАСИ България от джамия

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини