Адвокатът на Цветан Василев: Направихме подарък на Искров с клипа

  • 27 април 2015 09:05

  • 1726
  • 2
Адвокатът на Цветан Василев: Направихме подарък на Искров с клипа
©

„Целта на публикуването на клипа, на който се вижда как Цветан Василев и управителя на БНБ Иван Искров пеят заедно „Назад, назад, моме Калино” беше да напомним, че Иван Искров искаше да си ходи, но нямаше кой да го освободи и че му е време”, заяви в „Здравей, България” адвокатът на Цветан Василев, Константин Симеонов.

Малко „на патерица” му направихме подарък за рождения му ден, нищо повече, добави Константин Симеонов. „Цветан Василев каза, че в неговите нотариално заверени изявления има нелицеприятни неща за доста хора от елита на България”, напомни той.

„Дали този клип е предупреждение за други хора? Най-вероятно, да”, каза още Константин Симеонов. Адвокатът обаче твърди, че няма информация за кого още може да се появят компрометиращи факти и данни. „Персонално не мога да кажа нищо. Аз познавам Цветан Василев от септември 2014 година, но не знам какво има той в семейния му архив”, заяви Симеонов.



На въпрос „Изключвате ли вариант да са записвани и срещите на Цветан Василев с редица политици в навечерието на кризата с КТБ?”, адвокатът отговори: „Нищо не изключвам, всичко е възможно”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1726 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.27 | 17:41

2
Dobro utro Iskrov.......vreme e !
Отец Нафърфорий

2015.04.27 | 17:41

1
Дует за милиарди!... А иСКРОВ е голям наглец, налапал е този пост, като проститутка мъжки полов орган и не иска да го пусне....

Добави коментар

Водещи новини