Средствата от акциз преди са оставали в определени кръгове, заяви Танов

  • 26 април 2015 09:28

  • 2503
  • 4
Средствата от акциз преди са оставали в определени кръгове, заяви Танов
© Булфото

За 3 месеца около 120 млн. са нараснали приходите по отношение на акциза. При заложени 4%, ръстът е 17%.

Това обяви в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия шефът на Митниците Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната.

Това, по думите му, не се дължи на силното развитие на икономиката, а е ясно доказателство, че когато има политическа воля, могат да се съберат приходите и това да доведе до много сериозни постижения на държавата.

Според мен миналото правителство не е имало желание да събира акциз и средствата са оставали в определени кръгове, заяви Танов.

Може би от началото на януари ние всяка седмица се събираме сряда при него. От прокуратурата се докладва всичко, което е свършено през седмицата, разкри Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната.

За думите на премиера, че Танов е началник на организирани престъпни групи, шефът на Митниците отвърна: „Аз съм съгласен, че това, което стана на Капитан Андреево, е извършено от престъпна група“.

Последвайте канала на

2503 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
БРАВО

2015.04.27 | 10:51

4
САМО ГЕНЕРАЛ ТАНОВ ЩЕ ВКАРА РЕД В МИТНИЦАТА ИСКА СЕ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ

2015.04.27 | 01:31

3
Нараснала била икономиката голям смях безработицата е на същото ниво заплатите и пенсиите са на същите нива. Докога ще ми го лансират това корумпе?

2015.04.27 | 01:31

2
интересна ситуация Б.Б си призна след 4 години че записа е той(преди лъжеше че маниполиран) как нарежда на същия тип да махне митничарите от складовете на пивоварна "Леденика" което си е престъпление по служба и за двамата и все едно нищо не се е случило и не е билo.
ВАЖНО!!!

2015.04.26 | 21:18

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини