Щерката на Коста Цонев пропя джаз

  • 26 април 2015 07:07

  • 2227
  • 1
Щерката на Коста Цонев пропя джаз
© Getty Images/Guliver

Hикога досега не съм се чувствала толкова добре, колкото в момента, казва със сияйна усмивка Теодора Цонева, докато седемгодишният ѝ син Дейвид играе наблизо в парка. Двамата чакат деветгодишната му сестричка Мария, която е на театрален кръжок.
 
Очите на Теодора са точно като на баща ѝ Коста Цонев, а гласът ѝ е копие на този на майка ѝ Анахид Тачева, пише в. "24 часа".

След 25 години живот в Италия Теодора най-после сбъдна мечтата си да се посвети на джаз музиката - нейна страст от дете. Теодора изнесе тези дни концерт на живо в най-известния римски джаз локал “Александър Плац”, а от юни ще има в него всеки месец свое шоу.

Досега имах много житейски проблеми. Доста време бях без работа и трябваше да се боря с живота, така че съвсем друго ми беше на главата. В момента, в който миналата година започнах работа, се успокоих, а от Америка пристигна и дъщеря ми Мария, която живя там 6 г. с баща си. Така най-после започнах да се оглеждам за едно местенце някъде из града, за да си попейвам джаз, разказва Теодора.

През живота си съм пяла какво ли не, но джазът за мен винаги е бил финалната спирка. Досега обаче не смятах, че съм дорасла да го пея, изтъква тя.

Последвайте канала на

2227 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!!!

2015.04.26 | 12:51

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини