Кучета нахапаха две деца в Сливен

  • 25 април 2015 21:20

  • 2990
  • 4
Кучета нахапаха две деца в Сливен
© Getty Images/Guliver

Две деца са били ухапани от кучета днес в Сливен. Това потвърди пред Фокус говорителят на ОД на МВР-Сливен Първолета Мандинска.

Едно от децата било ухапано на детска площадка в кв. "Ново село". Детето е на година и осем месеца. Кучето се втурнало към топката, с която играели децата. Свидетели на инцидента били много деца и възрастни, които записали номера на колата, с която отпътували кучето и неговият собственик след инцидента. Според очевидци колата била с ямболска регистрация. Мъжът заявил, че кучето не е негово, а само го разхожда, въпреки това му е бил съставен акт. Животното е било прибрано от специализирана организация от Ямбол. Нахапаното дете било прието в болница с повърхностни рани, но освободено по-късно.

Отново преди обед е друг инцидент с осемгодишно дете от село Ичера. Детето е било ухапано от бездомно куче в местността "Моллова гора". То е било оставено за наблюдение в областната болница в Сливен с повърхностни наранявания. Неколкократно граждани са алармирали, че по улиците има много немаркирани и некастрирани бездомни животни. В парк "Юнак", където е разположен детският парк, собственици разхождат кучета без повод. Досега реакция от компетентните органи на сигналите няма.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2990 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.04.27 | 09:14

4
Досега реакция от компетентните органи на сигналите няма. няма !!! ако имаше наранено куче веднага щеше да има !!! куче и ромче да си в тази държава ....
vn

2015.04.27 | 09:14

3
Тябва да е изтребят ,колкото и да не е хуманно.Те или ние,и за циганите същото.
ВАЖНО!!!

2015.04.26 | 23:00

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
batman

2015.04.26 | 08:43

1
Те само си играят

Добави коментар

Водещи новини