Камион премаза жена на пешеходна пътека (снимки)

  • 25 април 2015 12:59

  • 14911
  • 5
Камион премаза жена на пешеходна пътека (снимки)
© Булфото

Камион "Ивеко" с бургаска регистрация блъсна млада жена и я уби на място на пешеходната пътека край магазин "Била" в Бургас, съобщи "Флагман".

Товарният автомобил е пътувал в посока от жк "Меден рудник" към Промишлената зона в района на "Елкабел". Той е трябвало да завие наляво на кръстовището на "Трапезица" в града.

В този момент жената е пресичала на пешеходната пътека, която се намира на метри преди светофара. Тя е вървяла от жк "Възраждане" към "Била".

Вероятно друг автомобил е попречил на видимостта на шофьора, посочва изданието.

„Не знам как се случи, не карах нито бързо, нито пък бях разсеян, просто не я видях. Не знам как се появи изведнъж, за жалост жената не е жива", каза шофьорът на товарния автомобил.

Той е на 45 години и е от село Черно море.

Според очевидци на катастрофата камионът е влачил тялото на жената по земята.

На място е пристигнала полиция, която проверява документите на камиона и на виновния водач.

След инцидента по асфалта остават счупени стъкла и таблет, изтърван от пешеходката. По първоначална информация тя е на около 35 години, в момента се установява самоличността й.

Вижте тук снимки от мястото на инцидента

Последвайте канала на

14911 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ВАЖНО!!!

2015.05.05 | 16:58

5
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2015.04.27 | 10:01

2
пий си хапчетата и си лягай ве откачалник от повече от месец ги пишеш тия работи някой плаща ли ти да ги ръсиш постоянно разбрахме млъкни вече отиди да си починеш
sas

2015.04.27 | 10:02

4
браво
Аз

2015.04.27 | 10:02

3
СЪЩОТО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ И НА МЕН НА ТАЗИ ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА МИНАЛАТА СЕДМИЦА!ЕДИНИЯТ ШОФЬОР СПРЯ И ДАДЕ ПЪТ,А ДРУГИЯ ДО НЕГО МИНА С БЯСНА СКОРОСТ!ЧОВЕКА ЧАК МИ СЕ ИЗВИНИ,ЧЕ МИ Е НАПРАВИЛ ПЪТ!НЕКА ГОСПОДИН КМЕТА ЗА ЕДИН ДЕН ДА Е МАЙКА С КОЛИЧКА,САМО ТОВА ИСКАМ ДА МУ КАЖА!

2015.04.27 | 00:13

1
Какъв ще да е тоя автомобил дето ще му поречи да види на шофьора и пътеката и пешеходката. Тука има необърнато внимание. "Като карам камион съм най големия на пътя и няма нужда да гледам, те сами се пазят...."

Добави коментар

Водещи новини