Миков: Кабинетът заменя реалните политики със силно медийно въздействие (видео)

  • 25 април 2015 12:38

  • 1869
  • 9
Миков: Кабинетът заменя реалните политики със силно медийно въздействие (видео)
© Булфото

„Правителството продължава да заменя реалните политически действия, законодателството и управленските решения със силно медийно присъствие, много често подменящо дневния ред на обикновения човек с теми, които са необходими за медийно въздействие върху общественото съзнание”.

Това заяви при откриването на заседанието на Националния съвет на БСП председателят на партията Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, цитиран от пресцентъра на столетницата.

Той коментира, че за последния месец в икономическата област правителството ревизира прогнозата за бюджета.

”Очевидно е, че есента умишлено беше занижена прогнозата за 2015 г. за да се обоснове орязването на 14 социални плащания, намаляване на средствата за образование и други социални сфери”, коментира Миков.

Той обясни, че според актуализираната прогноза на Министерство на финансите - от 0,7 % към приемането на бюджета за 2015г., прогнозата сега е удвоена. По думите му това е станало без в страната да са се случили особени икономически процеси, без засилване на чуждите инвестиции, без усилване на икономическата активност, даже напротив.

Миков подчерта, че в областта на социалното осигуряване правителството не е изпълнило поетия ангажимент до края на месец март да има ясно виждане за необходимите промени в социално осигурителното законодателство.

„Това което излиза е увеличаване на стажа и възрастта за пенсиониране със съответните реакции на големи социални групи”, каза още той. Според него е очевидно, че все още има колебания в правителството и ще се очаква в следващите дни това да се реализира като конкретна законодателна инициатива, извън разговорите в публичното пространство.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заяви, че в областта на здравеопазването са факт ценоразписите и опашките на чакащите. Той подчерта, че на определени места в страната вече започват реакции както от медицинското съсловие, така и от граждани във връзка с орязаните и ограничени лимити в здравеопазването.

Председателят на левицата припомни, че ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ е провела среща с министър Москов, но са останали на съвсем различни позиции за развитието и бъдещето на българското здравеопазване.

По отношение на предстоящите избори Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заяви, че от тук нататък на партията и предстои много работа – и Националният съвет, и областните председатели, и общинските ръководства имат своя ангажимент по отношение на политическата декларация на Конгреса, разясняване на резолюцията за участие в местните избори, които да бъдат съчетани с нетърпящатата отлагане подготовка за предстоящите местни избори.

1869 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ОВТ

2015.04.27 | 01:12

9
ТОЗИ ЧОВЕК Е ЛИЦЕМЕР И ЩЕ СЪСИПЕ БСП
ВАЖНО!!!

2015.04.26 | 11:36

8
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
ВАЖНО!!!

2015.04.26 | 11:36

7
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
komunista e roden za intrigi i kompromati

2015.04.26 | 05:18

6
СКРИ СЕ ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ БЕ КОМУНИСТ ДОЛЕН.
даам

2015.04.26 | 05:18

5
хахаха меката китка Миков. Заради такива като вас ГЕРБ сега си кощунстват. Не ти стискаше да нариташ тиквата докато беше министър, сега ще го духате. бат боко има компромати за всички ви, в стил Тодор Живков.

2015.04.26 | 05:18

4
Наздраве Мишо!

2015.04.26 | 05:17

3
ПИЯНДЕ комунистическо
Водка с утеха

2015.04.26 | 05:17

2
Мултимилионерите от БСП имитират загриженост за трудовия народ.То бива наглост, ама пък толкова.Паразитите се загрижили за гостоприемника.Ха-ха-ха.Няма вече толкова балъци...

2015.04.25 | 23:05

1
Миков , стига сте лъгали ! Видяхме ви , че сте импотенти ! Една ТИКВА не можахте да нецепите и да го вкарате в затвора този доказан бандит ! МАХАЙТЕ СЕ ! ДА ИДВА АТАКА и ВОЛЕН СИДЕРОВ !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини