Нинова: Това не е пенсионна реформа, това е пълна каша

  • 25 април 2015 08:16

  • 3199
  • 9
Нинова: Това не е пенсионна реформа, това е пълна каша
©

Това не е пенсионна реформа, това е пълна каша. Абсурдно е на 67 години да се работи.

Това мнение даде в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия зам-председателят на БСП лява България Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Друго обаче е тревожно, по думите й.
„Според мен целта на министрите е да стабилизират финансов секторите, в които работят, а не се интересуват как ще се отрази това на хората“, каза тя.

„Министърът на финансите казва – вноските от социалните вноски трябва да отидат в НОИ. В социалната комисия пък Калфин казва, че не ги иска в НОИ. Тогава Горанов казва да отидат в Сребърния фонт. Единият министър не знае какво прави другият“, смята Нинова.

От тази каша НАП се възползва или не знае какво да прави. Пълен хаос е, в крайна сметка губят хората, категорична е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Като политическо безхаберие оцени тя и действията на кабинета след наводненията.

Можем да бъдем по-силни. Може би по-агресивна политика е необходима, каза Нинова по адрес на партията си.

Ако трябва да сравнявам с другите партии в парламента, мисля, че сме най-последователната и най-ярката опозиционна група, подчерта тя.

Местните избори ще са тестът как сме се справили като опозиционна партия, по думите й.

На въпрос дали ще има успех столетницата с лидер Михаил Миков, Нинова запита: „Защо само от лидера предопределяте резултата от едни избори?“.

Днес предстои пленум на БСП лява България. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за даде малко повече подробности и за него.
„Днес ще приемем критериите, на които трябва да отговарят кандидатите и сроковете, в които трябва да бъдат номинирани“.

Стана ясно и че днес ще се обсъжда и коалиционна формула.

Помолена да отговори дали отговаря на критериите за кмет и дали би се номинирала за такъв, социалистката бе категорична: „Отговарям на критериите, но няма да участвам в кметските избори като кандидат за кмет. Не бих искала да се захващам с работа, която не познавам добре. Предпочитам, да си довърша мандата“.

Масово се забелязва преселване от едно населено място в Монтанско в друго. Дали това се прави с предизборна цел, Нинова коментира така: „Това ще бъде абсолютно изманипулиран вот под формата, в която го показвате. Но това зависи от кметовете“.

Последвайте канала на

3199 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
пенсионер

2015.05.23 | 10:30

9
Слава на господин Борисов че Увеличи с 65 стотинки на ден пенсията .Нека има за още един кораб от половин милиард на Цветелина по линията Бургас -Одеса.

2015.04.28 | 03:39

8
А вие ,червени мърши,за 23г. какво направихте? Откраднахте спестяванията на пенсионерите,докарахте ги до просия и по този начин им изкупихте земите на безценица! Източихте няколко банки,последната КТБ и ТОВА ЛИ БЕШЕ ВАШАТА РЕФОРМА В НЯКОЛКО ПРАВИТЕЛСТВА-ВИДЕНОВО,СТАНИШЕВО,ОРЕШАРСКО само крадене и пълна щета за българия и народа и сега имаш наглоста да даваш констатации? Червена пуча....

2015.04.28 | 03:38

7
След червената чума,месия няма как да дойде и за 1г. да оправи България!! Простият нбългарин докато вярва на БСП,НДСВ,Атака,ББЦ няма да се оправи още 70г. -те са си издънки на ДС под БСП/БКП?.
ВАЖНО!!!

2015.04.26 | 11:38

6
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
ВАЖНО!!!

2015.04.26 | 11:38

5
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2015.04.25 | 22:28

4
Червен Боклук ! Как се прави на добричка и уж загрижена за хората !

2015.04.25 | 22:28

3
Едва ли ще минем без злобната усмивка на тази другарка

2015.04.25 | 20:44

2
25 години бяхте определящ фактор. Вие можете да бъдете само евроатлантици, нищо друго. Никога няма да гласувам за вас. Язък.
селянин прост

2015.04.25 | 20:43

1
На тази гуру и беше Елена Костова,тогава купи Техноимпекс,беше тъмносиня и плюеше комунистите,март месец 2005 бе приета в БСП - Оборище и издигната за кандидат депутат влагодарение на Ивелин Николов и Асен Марков.За какви услуги-??????? Сега е правоверен Бесепар заедно с Мишо Голямата Водка-и двамата кадри на Яков Джераси.Тази и ще се обреже,само да е на власт и да лапа...

Добави коментар

Водещи новини