Моника Белучи се краси с биолифтинг

  • 25 април 2015 08:06

  • 6001
  • 2
Моника Белучи се краси с биолифтинг
©

Всяка дама може да завиди на Моника Белучи за неувяхващата й красота. 50-годишната звезда може да се похвали със сияйна кожа въпреки възрастта си.

Секссимволът на италианското кино поддържа безупречния си вид благодарение на любимата си мезотерапия с биоколаген, която я подмладява.

"За пръв път в естетичната дерматология се прилага китайска акупунктура, според която се стимулират 12-те точки на лицето за биолифтинг и биодренаж, и хомеопатия ­ ползва се физиологичен разтвор на колагена", разказва дерматологът д-р Сияна Живкова пред "Монитор".

Процедурата изглажда бръчките и е с траен ефект. Биоколагенът се "идентифицира" като "свой" на лицето продукт и се абсорбира веднага.

З0-годишната английска актриса Кийра Найтли също има своя любима процедура. Терапията, която се бори срещу отпускането на кожата, е така нареченият радиочестотен лифтинг. Биополярен ток стяга кожата и придава младежки вид на лицето.

Терапията е известна още и като лифтинг в обедната почивка, защото може да се направи бързо, няма странични ефекти като зачервяване, подуване и подпухване. С технологията се работи в областта на очите, лицето, шията и деколтето. 

Холивудската актриса Лив Тайлър пък има безупречна порцеланова кожа без несъвършенства. "Адекватна процедура за постигането на такъв равен тен е фотоподмладяването. То работи с интензивна пулсова светлина и радиочестота в Elos технология", разказва д-р Живкова.

Тя препоръчва три сесии ­ по една в месеца за оптимален ефект.

Мадона пък се подмладява с терапия, която доставя на кожата й мощен антиоксидант чрез интрадемално проникване с кислородна струя под налягане. При нея се получава хидратиране с 95% чиста хиалуронова киселина, алое вера, зелен чай и антиоксидантните витамини А, С и Е.

Иновативната технология позволява работа върху долен и горен клепач и плътно околоочен контур.

Българските звезди също са луднали по модерните процедури за разкрасяване. Така нареченият пилинг на Маями, който е със салицил и зелен чай, е любим на родната актриса Елен Колева. Най-голямата слабост на синеоката хубавица е красивата кожа.

Той се отразява чудесно на хората с неравномерен тен. И ако досега лицето можеше да се избелва и излъсква в по-студените дни, то вече няма проблем с капризите на времето.

Последвайте канала на

6001 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.03.14 | 04:38

2
Биолифтинг с юнашко мляко - перфектно!
В А Ж Н О!!!

2017.03.14 | 04:38

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини