Румен Петков: Проблемът с бежанците завари Европа неподготвена

  • 24 април 2015 21:38

  • 1255
  • 0
Румен Петков: Проблемът с бежанците завари Европа неподготвена
©

Готови сме на интензивен разговор и търсене на решение за общи листи с БСП на местните избори. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ.

Левицата е много широк периметър – не е една, две или четири листи. Загуба на левицата на тези избори би била много стратегическа, добави той.

По думите му проблемът с бежанците е заварил Европа неподготвена. Петков заяви, че България ще бъде сред най-потърпевшите при нова бежанска вълна. Поставили сме тези въпроси пред правителството и се надявам, че министърът на вътрешните работи ще направи всичко необходимо по въпроса. Има обаче и общоевропейски проблеми, които трябва да бъдат решени - все още няма единна информационна система и няма гаранция, че заедно с бежанците в Европейския съюз не влизат терористи, посочи бившият вътрешен министър.

В отговор на въпрос за предстоящия избор на председател на АБВ, Петков заяви, че опонентите на лидера в оставка Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в са достойни кандидатури - млади хора с качества, които са нужни на партията.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в бе категоричен, че ако Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в в момента беше президент, със сигурност би отишъл на парада на 9 май в Москва. Санкционният режим удря нас, той не удря Путин, подчерта Петков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1255 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини