Яне Янев: По-силна от държавата е енергийната мафия

  • 24 април 2015 17:44

  • 1929
  • 5
Яне Янев: По-силна от държавата е енергийната мафия
©

За пръв път след толкова години опит видях, че е премината нормалната граница. Така Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, коментира това, че бе осъден за клевета от Румен Овчаров и глобен в размер на 1500 лв.

Корупцията остава най-тежкият проблем заради нереформирана съдебна система. Днес от една кантора ме чакаха пред входа на МС, за да ми запорират заплатата, съобщи Янев в ефира на БТВ.

Защо мега дела, които касаят източването на стотици милиони от българската енергетика се точат с години, как не се намери един магистрат, който да осъди един шеф на НЕК или министър на енергетиката, посочи той. Янев е убеден, че съдебното решение е фалшиво и той е осъден без съдийката да знае.

Това решението срещу мен е с подменени мотиви и с фалшив подпис - вещо лице доказва, че той е неистински. Не е проблемът само в графологичната експертиза, каза Янев. Решението, че Янев е осъден беше оповестено от пресцентъра на БСП. Обикновено осъденият има последен думата. Не може за един ден да са се придвижат документите и да ме чакат пред сградата на МС за да ми запорират заплатата, каза Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Давате ли си сметка какво бързо правосъдие осъществява енергийната мафия. Но ако имаме правосъдие, ще се докаже, че тези мотиви са подменени, каза Янев.

Той смята, че това решение не е истинско, тези мотиви са писани в адвокатска кантора, а не в съдебната палата. Въпросната съдийка има роднински отношения с хора, които са свързани с аферата КТБ. Енергийната мафия и КТБ са едно цяло, каза Янев. Няма нищо случайно и всичко е добре режисирано. По-силна от държавата е енергийната мафия, категорично заяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1929 5

Коментари 5

Добави коментар

2015.04.27 | 08:48

5
Яне,кога ще свикаш Велико народно събрание за да промениш конституцията?Хайде,че новия ти началник ще я промени без да те пита!
Енерго

2015.04.27 | 08:46

2
Така е, Яне.Ръководителите на държавата и ръководителите на енергийната мафия са едни и същи хора произведени в масонските ложи или тайните общества както ги наричат.Така че, скъпи приятелю Яне, ако ще се бориш с мафията първо разкажи на хората кои са масоните.

2015.04.27 | 08:46

4
Нищо няма да разкаже.Той е страхлив.Приказва с недомлъвки.Защо ли?Сега се залепи за съветническия пост към Герб,защото сигурно има грехове!

2015.04.27 | 08:46

3
Нищо ново.

2015.04.27 | 08:45

1
Най-после един да открие топлата вода. Браво Яне. Червената мафия владее България от 44та година. Факт.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини