БНБ определи като "опит за натиск" дуета на Иван Искров и Цветан Василев (видео)

  • 24 април 2015 15:51

  • 2459
  • 2
БНБ определи като "опит за натиск" дуета на Иван Искров и Цветан Василев (видео)
©

Като опит за натиск и отклоняване на общественото внимание, на който управителят на БНБ Иван Искров няма да се поддаде, от Българската народна банка (БНБ) коментираха в прессъобщение излъчения в предаването "Господари на ефира" любителски видеоклип, в който Искров и мажоритарният собственик на обявената в неплатежоспособност Корпоративна търговска банка Цветан Василев изпълняват в дует песента "Назад, назад, моме Калино".

От БНБ заявяват, че управителят на Централната банка няма да се поддаде на каквито и да е опити за натиск и отклоняване на общественото внимание и във всичките си действия се е ръководил от върховенството на закона.

Никакви събития от неофициален характер, сред поканените на които е бил и управителят на БНБ, не са влияели и няма да повлияят на принципната и последователна позиция на централната банка, се посочва още в съобщението на БНБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2459 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
DDD

2015.04.30 | 01:22

2
Както писаха по-горе- дует за МИЛИАРДИ !!!
???????

2015.04.30 | 01:21

1
И СЕГА БНБ ГЕРОЙСКИ ЗАЩИТИХА УПРАВИТЕЛЯ СИ!!! Е АКО СЕГА НЯКОЙ КАЖЕ , ЧЕ БГ Е В ЕВРОПА ДА МЕ ИЗВИНЯВА МНОГО АМА НИЕ НЯМАМА НИЩО ОБЩО С ЕС....НИЩО!!!

Добави коментар

Водещи новини