NIK спечелиха купата на Празничните герои

  • 24 април 2015 14:49

  • 1174
  • 0
NIK спечелиха купата на Празничните герои
©

Вчера вечерта беше първият благотворителен турнир по картинг между на Holiday Heroes, част от поредицата „Спортувай с мисия“.

В надпреварата се включиха представители на социално отговорни компании и много полулярни лица. Евгени Иванов – Пушката, Елеонора Манчева, Александра Жекова, Лео Бианки и Павел Владимиров се впуснаха в успорваната надпревара на пистата на Sofia Karting Ring, заедно с останалите отбори като част от отбора на Посланиците. Най-добрите в света на автомобилните и моторните спортове в България пък станаха ментори на отборите и им помагаха в състезанието.

Събитието откри мениджър на Holiday Heroes, Росица Томова. Веднага след официалното начало в 19:30 беше изтеглен и жребий за определяне на разпределието на отборите и техните менторите. Николай Върбицалиев, първият български пилот участник във Формула БМВ и шампион на България по картинг, както и домакин на събитието, бе ментор на отборите на NIK и SBTech. Осемкратният рали шампион на България Димитър Илиев, пое отборите на TELUS International и Lidl. OpenIntegra и отборите на Посланиците на Holiday Heroes отидоха при Ангел Караньотов - четирикратен европейски шампион по супермото. Жребият отреди четирикратният рали шампион на България Крум Дончев, да бъде ментор на отборите на Епам и Vivacom.

Всички участници в състезанието по картинг получиха спортни раници от Sport Vision. На отборите класирали се в челната тройка, бяха отредени специални награди от Porsche design, предоставени от Cosmetic Plus, а любезните домакини на състезанието - Sofia Karting Ring, предоставиха специална награда за носителите на златото. За доброто настроение и атмосферата се погрижиха и Lidl, които осигуриха храни и напитки за всички гости на събитието.

Крайно класиране:

Какво споделиха веднага след състезанието, победителите от турнира, може да видите тук.

След приключването на състезанието по картинг, Holiday Heroes издават, че организирането на благотворителни турнири продължава и през лятото. Турнири по футбол, мини голф и волейбол тепърва предстоят, а всеки, който желае да се включи, може да разбере как като следи Празничните герои във Facebook или на http://holidayheroes.bg.

Последвайте канала на

Novini.bg
1174 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини