Заловиха крадци на фотоволтаични панели

  • 24 април 2015 13:56

  • 2189
  • 1
Заловиха крадци на фотоволтаични панели
©

Двама извършители на кражба на фотоволтаични панели са установени и задържани в хода на предприети съвместни действия на полицейските служители от районните управления на Стара Загора и Нова Загора, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Те били спрени за проверка близо до с. Хрищени и в автомобила им униформените открили натоварените 24 панела. При предприетите действия станало ясно, че превозваната стока е обект на кражба от фотоволтаична електроцентрала, намираща се северно от с. Караново, общ. Нова Загора.

Веднага за случая бил подаден сигнал до служителите на РУ- Нова Загора. На място те изяснили, че кражбата е извършена в нощта на 22 срещу 23 април, когато двамата старозагорци, на 51 и 45 години, проникнали през оградата на електроцентралата, демонтирали панелите,натоварили ги на колата и потеглили за с. Хрищени.

Извършителите са криминално проявени, задържани са за 24 часа. Досъдебното производство е образувано в РУМВР-Нова Загора. Работата по документиране на случая продължава.

Последвайте канала на

2189 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXL

2015.04.26 | 10:40

1
БРАВО МОМЧЕТА КОЕТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТКРАДНЕТЕ СЧУПЕТЕ ГО.В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ КЪДЕТО ИЗПОЛУВАТ ЕНЕРГИЯ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ ВИЗИРАМ СЛЪНЧЕВАТА ЦЕНАТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО СЕ НАМАЛЯВА.САМО В БЪЛГАРИЯ Е ОБРАТНОТО.ПОСЛЕ ЕЛ ЕНЕРГИЯТА КОЯТО СЕ ИЗНАСЯ НА ВЪН НЕ СЕ НАЧИСЛЯВА ЗЕЛЕНАТА ЦЕНА А Я ПЛАЩАМЕ НИЕ

Добави коментар

Водещи новини