Какво щяха да питат жените, ако бяха искрени

  • 24 април 2015 13:45

  • 2855
  • 1
Какво щяха да питат жените, ако бяха искрени
©

Да разговаряте с жена е истинско удоволствие, но за целта трябва да бъдете убедени, че е искрена. Разхождайки се из туитър - обикаляме там всеки ден за търсене на муза - открихме една мила жена, която задаваше следния въпрос към своите последователи. Понякога е необходимо само едно изречение, за да се влюби човек и в този случай беше: "Как да си поискам анален секс от мъж, с който току що започнахме да излизаме? :/".

Някои въпроси са по-трудни за задаване, отколкото други. Има и такива, на които просто не трябва да отговаряте. Запознайте се с въпросите, на които не искате да отговаряте.

Каква е тази, на която постоянно харесваш снимките? По-красива ли е от мен?

Искреният отговор е, че най-често сме привлечени от външната красота, защото имаме полов орган с достъп до една ценна човешка дарба - зрението. Харесването на нечии снимки не е смъртен грях, заклеваме се и обещаваме, че няма да правим секс с нея. За мастурбация не сме говорили, нали?

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2855 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXL

2015.04.26 | 19:19

1
АКО БЯХА ТОЛКОВА ИСКРЕНИ ПРЕДИ БРАКА А НЕ СЛЕД ТОВА НЯМАШЕ ДА ИМА ТОЛКОВА МНОГО РЯЗВОДИ.НЕЕ СРАМНО ДА СИ ПРИЗНАЕШ А Е ГРЕШНО ДА СИ ПРЕМЪЛЧАВАТЕ.

Добави коментар

Водещи новини