Баба даде злато и пари на телефонни измамници

  • 24 април 2015 13:25

  • 1844
  • 1
Баба даде злато и пари на телефонни измамници
©

Вчера около 07.35 часа в Пето Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение от 80-годишна бургазлийка от бл. 55 в к-с "Изгрев" за това, че станала жертва на телефонна измама по класическия механизъм "катастрофа с жертва, осъществена от близък роднина" за сумата от сумата от 2 200 лв., две златни синджирчета с висулки и златна гривна, които предала на непознат мъж, дошъл на домашния й адрес.

Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Бургас.

Преди да даде парите и златните накити, жената закупила и ваучер за телефон за сумата от 30 лв., като продиктувала номера му на непознатия мъж в телефонната слушалка. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление "Полиция" – Бургас.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1844 1

Коментари 1

Добави коментар
N/A

2015.04.27 | 17:30

1
Добре де, тия бабки като се съберад на пейките пред блока за какво си приказват? От толкова години се говори за тези телефонни измами, как пък не се научиха... Че тази тука даже и ваучер купила и продиктувала номерата, че и златни накити дала. Нищо чудно някой циганин да е позвънял на вратата и тя пак да не се е усъмнила... И после същите тия хора дават експертно мнение по въпроси като "да продължим ли да развиваме ядрена енергетика"

Добави коментар

Водещи новини