Бургаска мутра с луксозна S-класа окупира място за инвалиди (видео)

  • 24 април 2015 11:41

  • 3872
  • 2
Бургаска мутра с луксозна S-класа окупира място за инвалиди (видео)
©

Видеоматериал на лъскав "Мерцедес", паркиран на място за инвалид е заснел читател на Topnovini.

Клипът е сниман във вторник вечерта. На него се вижда как S-класата със скъпарския номер с четири единици е паркирал на инвалидно място на бул. „Демокрация” точно преди пешеходната пътека до ресторант „Златна котва”. Районът около Гъбката е „синя зона”. Там трудно се намира свободно място за паркиране. Няколко такива са осигурени за хората с увреждания.

Източници на сайта коментират, че те винаги са заети от скъпи коли – клиенти на известното заведение. „Това са душевните инвалиди на България. Едва ли нямат 1 лев да пуснат SMS за „синя зона”, но тях никой не ги притеснява, затова паркират, където си поискат. Местата за инвалиди явно не са за хора с увреждания, а са за глупаци” – коментират бургазлии в социалните мрежи. Всъщност на видеото не става ясно дали последният модел мерцедес притежава стикер „инвалид”.

Наглото паркиране по тротоари, зелени площи и окупиране на инвалидни места се превърна в ежедневие не само в Бургас, но в цялата страна. Явно и увеличената глоба от 200 лв. за подобно нарушение не стряска шофьорите. Това продължава въпреки инициативата със стикерите за безобразно паркираните коли. Вече няколко автомобила бяха залепени с надписи „Извинете ме, че съм прост”, „Аз искам да съм инвалид” и други. Практиката показва, че подобни акции, нито солените глоби, са пречка пред нарушителите.

Припомняме, че вчера излезе друг видеоклип, на който се вижда как група бургазлии успяват да свалят колата си от паяка, след като препречват пътя на репатриращата машина.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3872 2

Коментари 2

Добави коментар
гошо

2015.04.25 | 18:22

2
Гумите...Боята...Огледалото...

2015.04.25 | 10:16

1
сефте

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини