Китайци ремонтират софийска улица, София е зелен град, зове Фандъкова

  • 24 април 2015 08:32

  • 1475
  • 5
Китайци ремонтират софийска улица, София е зелен град, зове Фандъкова
© Булфото

Китайци ремонтираха софийската улица „Пирин“. Те се принудили да дадат 500 лева, за да се справят с проблема, който от общината не решават. Те запълнили дупките с над 20 кофи.

Тази улица наистина е заложена за ремонт в програмата за текущи ремонти, така че за цялото лято тези улици ще бъдат ремонтирани, увери обаче в сутрешния блок на бТВ градоначалникът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

По въпроса за имотното състояние на кмета на Пазарджик, кметицата посочи: „Доколкото знам, е започната проверка от НАП, трябва да се разберат всичките източници на доходи и това е моето разбиране“ и допълни: „Моите имоти са декларирани“.

Предстои реконструкция около „Руски паметник“, съобщи кметът на София. Ще бъдат подменени инженерните мрежи, които не са сменяни от поставянето си.

„Ще се направи преместване на трамвайната линия двупосочно откъм бул. „Скобелев“ и за първи път ще изградим първия участък „зелен трамвай“ – той ще се движи над трева, а не над бетон“, допълни още Фандъкова за проекта.

Подмяна на дървета се предвижда още в програмата за озеленяване на общината. „София е зелен град и нашата амбиция е да развиваме тази система“, категорична бе Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

По други възлови точки от столицата също ще се работи. Един от тях е бул. „Витоша“ - там ще бъдат подменени трамвайните линии. Пешеходната зона също се очаква да е завършена в срок

За нападките към реконструкциите на „Лъвов мост“ и „Семинарията“ Фандъкова отговори, че строителството в градска среда е много по-различно.

Само от началото на годината са вдигнато около 250 автомобила принудително, около 190 акта са съставени и над 1000 констативни протокола, даде малко цифри Фандъкова.

„Санкциите, които Столична община може да наложи, и сега са достатъчно сериозни. Нека да кажа, че това, което видях, в крайна сметка ние спираме на тези места, където играят нашите деца. Трябва да имаме и съзнанието, но нека да кажа, че столичният инспекторат работи“, завърши Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

1475 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.04.24 | 22:30

5
Samokovska negodna shunda. Kolko veka shte te chakame dokato asfaltirash cqlostno celiq grad?

2015.04.24 | 22:30

4
не се искат много пари да се запълнят само дупките, а вече когато решат да си правят цялостни ремонти...
Аз

2015.04.24 | 22:30

2
Всъщност кърпенето е много скъпо! На квадратен метър е по-скъпо сигурно и от пълен ремонт! Виж колко са им взели на китайците! А даже не са идвали валяци!За - ако не греша - 4 кофи асфалт - 500 лв! Даже няма труд в тези 500 лв!

2015.04.24 | 22:30

3
София е бил зален град, сега ще се садят магнолий и ще се развъждат свине.
Ing R.Nikolova

2015.04.24 | 14:14

1
Zapovjadayte v g.k.Ovcha kupel 2,za vidite dupki,za koito kmetizata ne ni i izslushva!Do koga tze gazim kal!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини