ГЕРБ: Има кръгове, целящи да доведат страната до анархия

  • 23 април 2015 14:24

  • 1960
  • 10
ГЕРБ: Има кръгове, целящи да доведат страната до анархия
© Булфото

Комисията по културата и медиите заявява институционална подкрепа към министъра на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко. Това каза на брифинг в парламента председателят на комисията Полина Карастоянова. Заедно с нея бяха и заместник-председателите на комисията Борислав Миланов /РБ/ и Петър Кадиев /АБВ/, както и членът Красимир Велчев /ГЕРБ/.

"Бихме искали да изразим от името на всички колеги от Комисията по културата и медиите нашето уважение и институционална подкрепа към министъра на културата Вежди Рашидов", каза Карастоянова и допълни, че биха искали ясно да прозвучи тяхната оценка за изключителния успех, който България има с откриването на тракийската изложба в Лувъра и с концерта на хора "Йоан Кукузел" в катедралата "Нотр Дам дьо Пари". Според нея България е на световната културна сцена в главна роля и в този смисъл приносът и работата на Министерството на културата и на министър Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко са значителни. Полина Карастоянова отправи поздравление към всички творци и по повод на днешния Международен ден на книгата и авторското право.

Красимир Велчев каза, че заслугата на министъра на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко за събитията в Париж е безспорна. Той посочи, че има кръгове в страната - фирми, бивши служби, които в последните години целят да уронят авторитета на възможно повече институции, както и на тези, които работят за тези институции, предаде БТА. Държава, в която институциите нямат авторитет, не е държава, следва анархия, заяви Велчев и допълни, че явно тези хора се нуждаят от това, защото "в условията на анархия те най-добре ще могат да се реализират и да постигнат своите цели за манипулиране и управление на държавата". Според него не е честно да се използват медиите за "толкова ниски цели и за уронване на реномето на хора, които са се доказали".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1960 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2015.04.24 | 18:52

10
АТАКА са в тези кръгове и лично продажният Волен Сидеров, оздрави.

2015.04.24 | 18:52

9
Кръговете около Цветелина Бориславова,също кръгояве около Прокопиев,абе само Гербаджиите искат да ни докарат война.
бойко е свиня на ердоган

2015.04.24 | 18:52

8
Гербълъ заедно със ДПС за пореден път отрекоха Арменския геноцид.Абе гейберасти,толкова сте тъпи и продажни,че не виждате коалицията Бостан.
ФЕСБОЙКО

2015.04.24 | 18:52

7
ГЕРМАНИЯ ПРИЗНА ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНЦИТЕ-БОЮ ЩЕ ГО ПРИЗНАЕ ЛИ??? с. Трънак, Айтоско е изградена чешма в тяхна памет. През 2003 г. пред паметника на терористите се поклони и Бойко Борисов, заобиколен от висши кадри на ДПС като Касим Дал и Четин Казак и самия Ахмед Доган.БОЮ НА КОЙ СЕ КЛАНЯ БЕ ЧАЛМОСАНИ.Според запознати със сделката зад цялото ято офшорки стоят освен вече свързваният с „Булгартабак“ ДПС депутат Делян Пеевски, двукратен премиер, котарак-културист, който е и личен приятел на премиера, и почетен председател на етническа партия. Героите със сигурност са разпознаваеми. Това, което остава скрито години след раздържавяването на цигарения холдинг, е как „Булгартабак“ успява да играе ролята на невидимия трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ. Тандем, който все повече се откроява като реално управляващ страната за сметка на широко прокламираната голяма коалиция. БОЮ С КОЙ РАБОТИ БЕ ЧАЛМОСАНИ -ЗАБУЛЕНИ ГЕЙБЕРАСТИ-ЧЕТЕ БЕ ОФЦЕ=БОСТАН.ПОМНИТЕ ЛИ КАК ЧАЛМОСАНИЯ БОЮ ЦЕЛУВАШЕ РЪЦЕТЕ НА ДОГАН
Милена

2015.04.24 | 18:52

6
Прав е Велчев,има такива кръгове и цял народ ги знае. Това са от БСП и ДПС.Дълго ще си ближат раните защото сладкият и комфортен живот за тях приключи,от тук нататък трябва яка работа заради хората и държавата ни ако искаме да оцелеем.
AJ4A

2015.04.24 | 18:51

3
Милена, на колко годинки си, че си толкова наивна?!?!?! В ръководството на държавата са се наредили КОМУНИСТ ДО КОМУНИСТА, КОМСОМОЛЕЦ ДО НАСЛЕДНИК НА ПАРТИЗАНИ, ЧЛЕН НА БКП ДО СЛУГА НА КГБ, а ти си мислиш, че те ще работят за благото на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?!?!?!

2015.04.24 | 18:51

5
VUN MAIMUNITE OT GERB - BOIKOYGLY I DOGAN VI VARTQT NA MALKIQ SI PRUST- SABUDETE SEEEEEE

2015.04.24 | 18:51

4
Че то по-голяма анархия от тази, която направи ГЕРБ в България, има ли?

2015.04.24 | 18:51

2
TYA E.26 GODINI MAI STIGAT.POLITICITE SE SKRIVAT NA DUBOKO -ALTERNATIVA
гошо

2015.04.24 | 18:51

1
Прав е гробаря.Два кръга са :ГРОБ и ДПС.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини