Атанасова: Докладът на ДАНС за състоянието на КТБ не е внесен в НС

  • 21 април 2015 17:18

  • 1925
  • 2
Атанасова: Докладът на ДАНС за състоянието на КТБ не е внесен в НС
© Булфото

Докладът на ДАНС за 2013 г., в който се сигнализира за състоянието на КТБ, не е внесен в НС, съгласно изискването на закона. Това каза председателят на временната анкетна комисия за проверка на фактите и обстоятелствата свързани с източването на КТБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Тя каза това след повторното изслушване на председателя на ДАНС Димитър Георгиев в НС.

"Ежегодният доклад на ДАНС за дейността му през 2013 г. се внася в Министерски съвет, а Министерски съвет в Народното събрание. Но той не е пристигнал в Народното събрание", разкри тя.

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, припомни, че по това време министър-председател на България е бил Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

"От ДАНС твърдят, че докладът е бил внесен в МС, но след това е бил върнат. Така или иначе не е стигнал до Народното събрание, а в този доклад е имало предположение по отношение на финансовата стабилност на страната", посочи Атанасова.

Атанасова разкри, че е възможно да се поканят в комисията и одиторите, които са правили и заверявали отчетите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1925 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
froid

2015.04.22 | 10:35

2
Тази не е ли дето Боко я беше прибрал от една бензиностанция.Тя и цялата му шайка е събрана от кол ивъже.

2015.04.22 | 10:35

1
Ооох това Деси дали и е грапав езика?Чуват се едни неща...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини